Normális az ha peteeres után kissé feheres vízesés folyasom van?
Csak arról van szó h babát szeretnénk párommal. “Osztottam szoroztam” az ovu kalkulatorral, pluszban csináltam ovu tesztet, amit pont pozi lett (az utóbbi menstruacio első napjától számolva volt a 9.nap) majd megcsináltam meg három következő napon is a teszteket és mind kb ugyanolyan erősséget mutattak! Éreztem apró görcsöket sőt csak pár percekre nagyon nagy mellfajas tört rám, aztán elmúlt! :( a folyasom is olyan most sokkal folyosabb és tojás fehérjés. A lehetséges peteeresi napon együtt voltunk...
meg azt szeretném kérdezni h vkinek megváltozott a folyása a sikeres (persze meg nem tudhatod) aktus után? Milyen folyási hullám volt nektek a ciklus második felétől? Bocsi a sok kérdésért! Csak nagyon szeretnénk babát és ez lenne az első komolyabb próba! Köszönöm a válaszokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!