Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a folyasom elkezdett...

Ha a folyasom elkezdett higulni (enyhen vizesedni) akkor mar ne remenykedjek? Ki nem varja meg a hetvegere, jovohet elejere?

Figyelt kérdés
A mellem petol megszokott duzzadni es fajni,tegnap ota mar szinte vissza allt az erederi meretere,csak a fajdalom maradt meg enyhen. Mensi elott mindig igy van,csak a fajdalom is elszokott mulni. Folyasom kremes de nem annyira suru. Furcsan faj a hasam,kicsit gorcsol is. Fejfajas,gyakoribb vizeles. Mar ne remenykedjek? 26.napon vagyok. 27 naposak a ciklusaim,mult honapban kesett antibiotikum miatt 6napot,ezert nem tudom,ha most is 27napos lesz. Ti ereztek mar valami szokatlant?
2017. okt. 19. 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szombatra nem várom!

Fáj a mellem, mintha izomlázam lenne!

Majdnem száraz vagyok, nagyon enyhe folyásom van.

Illetve émelygés is volt tegnap nagyon, ma kevésbé.

Már nem merek hinnia testemnek, remélem nem csak be.

2017. okt. 19. 15:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem csap be - akart lenni!
2017. okt. 19. 15:26
 3/11 A kérdező kommentje:
A mellem nekem is izomlaz szeruen faj,oldalt inkabb. Az elobb valami nyulos-ragacsos izet talaltam a bugyimban,bocsi a reszletezesert. Ez szerintem nem jot jelent,d remenykedek. Szoritok neked. Mikor tesztelsz?
2017. okt. 19. 16:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Holnap reggel fogok. Nekem semmilyen folyásom nincs, pedig szokott lenni, ezért is reménykedek.

Milyen színű cucc folyt belőled?

2017. okt. 20. 10:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Feher suru kremes,azutan kavarodott ilyen vizszeruvel,ezert szerintem nem is kene remenykedjek,mert mensi elott mindig atlatszo vizszeru a folyasom. 😔
2017. okt. 20. 10:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, ilyet még nem tapasztaltam.

Ne add fel, ameddig nem jön meg, van remény!!!

2017. okt. 20. 11:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Én peteérés után mindig száraz szoktam lenni,mensi előtt pedig szintén vízszerű folyásom van.Amikor terhes lettem az volt elsőnek furcsa,hogy a szokásos pé utáni szárazság helyett sok,krémes, testápolószerű folyásom volt.Viszont a nemvárt napján nekem is jött a szokásos vízszerű folyás. Épp a drogériába mentünk tesztet venni és hirtelen éreztem,hogy elönt valami vízszerű, biztos voltam benne,hogy ez már vér(ráadásul a szokásos görcsök is megvoltak), be is raktam a kosárba egy rakás tisztaságit a tesztek mellé (amik majd jók lesznek későbbre). Hát meglepődtem mikor otthon kiderült,hogy mégse vérzés volt csak folyás, a tesztek pedig szép pozitívak lettek.(nemvárt napján,esti vizeletből)

Szóval van még remény, drukkolok. :)

2017. okt. 20. 12:06
 8/11 anonim ***** válasza:
El sem hiszem, nekem is ugyan ez lett. Vásároltam, mikor éreztem, hogy valami folyik belőlem, vizes, picit krémes valami volt, rohantam a próbafülkébe , ott lestem be. Szóval akkor most együtt lehetünk bizonytalanok. Nem értem én már magam, eddig száraz voltam. Holnap mindenképp tesztelek, te is?
2017. okt. 20. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy olvasod-e még, de nekem pozitív lett a tesztem szombaton!

Veled mizu?

2017. okt. 24. 10:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Szia. Gratulalok neked! Nekem megjott! Sajnos lekestuk a pet! Nem baj,ebben a ciklusban jobban oda fogunk figyelni😊
2017. okt. 25. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!