Ha a folyasom elkezdett higulni (enyhen vizesedni) akkor mar ne remenykedjek? Ki nem varja meg a hetvegere, jovohet elejere?
Szombatra nem várom!
Fáj a mellem, mintha izomlázam lenne!
Majdnem száraz vagyok, nagyon enyhe folyásom van.
Illetve émelygés is volt tegnap nagyon, ma kevésbé.
Már nem merek hinnia testemnek, remélem nem csak be.
Holnap reggel fogok. Nekem semmilyen folyásom nincs, pedig szokott lenni, ezért is reménykedek.
Milyen színű cucc folyt belőled?
Hát nem tudom, ilyet még nem tapasztaltam.
Ne add fel, ameddig nem jön meg, van remény!!!
Én peteérés után mindig száraz szoktam lenni,mensi előtt pedig szintén vízszerű folyásom van.Amikor terhes lettem az volt elsőnek furcsa,hogy a szokásos pé utáni szárazság helyett sok,krémes, testápolószerű folyásom volt.Viszont a nemvárt napján nekem is jött a szokásos vízszerű folyás. Épp a drogériába mentünk tesztet venni és hirtelen éreztem,hogy elönt valami vízszerű, biztos voltam benne,hogy ez már vér(ráadásul a szokásos görcsök is megvoltak), be is raktam a kosárba egy rakás tisztaságit a tesztek mellé (amik majd jók lesznek későbbre). Hát meglepődtem mikor otthon kiderült,hogy mégse vérzés volt csak folyás, a tesztek pedig szép pozitívak lettek.(nemvárt napján,esti vizeletből)
Szóval van még remény, drukkolok. :)
Nem tudom, hogy olvasod-e még, de nekem pozitív lett a tesztem szombaton!
Veled mizu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!