Ha a folyasom elkezdett higulni (enyhen vizesedni) akkor mar ne remenykedjek? Ki nem varja meg a hetvegere, jovohet elejere?
Figyelt kérdés
A mellem petol megszokott duzzadni es fajni,tegnap ota mar szinte vissza allt az erederi meretere,csak a fajdalom maradt meg enyhen. Mensi elott mindig igy van,csak a fajdalom is elszokott mulni. Folyasom kremes de nem annyira suru. Furcsan faj a hasam,kicsit gorcsol is. Fejfajas,gyakoribb vizeles. Mar ne remenykedjek? 26.napon vagyok. 27 naposak a ciklusaim,mult honapban kesett antibiotikum miatt 6napot,ezert nem tudom,ha most is 27napos lesz. Ti ereztek mar valami szokatlant?2017. okt. 19. 15:13
11/11 anonim válasza:
Én is gratulálok 9-es, boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!