HA menstruaciós görcseim vannak akkor neis reménykedjek hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Ez a 7.hónap hogy próbálkozunk.De eddig nem is jöhetett össze mert egy 2hónapja kiderült hogy a férjemnek prosztatagyullasása volt.Amiből pár hét alatt szerencsésen kigyógyult.Ebben a hónapban 16.án voltam orvosnál ott 20×25mm volt a tüszőm és az ovu tesztem is aznap és másnap (17.én )pozitív volt.18.án már teljesen negatív.17.én és 18.án együtt is voltunk.Ma vagyok a 9.dpon de tegnap óta olyan érzésem van mimt mikor már megvan a mensim.Pedig még 5-6nap van nemvártig.30.ára nemvárom.Ez már azr jelenti hogy megfog jönni vagy még reménykedhetek?2017. ápr. 25. 08:25
1/13 anonim válasza:
Mar nagyon sokszor leirta itt keresztbe-kasul mindenki a napi 4-5 ilyen kerdeshez, hogy a premens es koraterhes tunetek megegyeznek szoval meg barmi lehet de szerintem ezzel te is tisztaban vagy.
2/13 anonim válasza:
normális a "mindjárt megjön" érzés a terhesség legelején.
szóval:van remény! de azért ne éld bele magad..
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Igen csak ennyivel előtte már ilyen intenziven érzem ezért kerdeztem nemakartam senkit idegesiteni a kerdesemmel.
2017. ápr. 25. 09:01
4/13 anonim válasza:
Mi is 7 hónapja es most pozit teszteltem 5 napja! Neha eros mensi szeru fájdalmam van de nagyon jó tippet kaptam a dokimtól ami enyhíti. Nagyon ajánlom magne B6 napi 3x2 nagyon -nagyon ellazít! Tokeletes ezekre a panaszokra , dokim azt mondta h normális és legalább 3-4 hetig is érethetem akár. Meg h 2 het utan eleg lesz napi 2x2
5/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked utolsó :)Nekem még várnom kella tesztel mert vasárnapra nemvárom de mar görcsölök és ez elveszi a lelkesedésem
2017. ápr. 25. 09:37
6/13 anonim válasza:
En is gorcsoltem . Addig ne aggodj , ne keseredj amig ver nincs!:)
8/13 anonim válasza:
9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a bíztatást jól esik :)Boldog és gondtalan babavárást neked :)
2017. ápr. 25. 10:14
10/13 A kérdező kommentje:
Még annyit kerdeznék tőled hogy hanyadik dpon teszteltél?És pontosan tudtad mikor van peteérésed?
2017. ápr. 25. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!