Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » HA menstruaciós görcseim...

HA menstruaciós görcseim vannak akkor neis reménykedjek hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Ez a 7.hónap hogy próbálkozunk.De eddig nem is jöhetett össze mert egy 2hónapja kiderült hogy a férjemnek prosztatagyullasása volt.Amiből pár hét alatt szerencsésen kigyógyult.Ebben a hónapban 16.án voltam orvosnál ott 20×25mm volt a tüszőm és az ovu tesztem is aznap és másnap (17.én )pozitív volt.18.án már teljesen negatív.17.én és 18.án együtt is voltunk.Ma vagyok a 9.dpon de tegnap óta olyan érzésem van mimt mikor már megvan a mensim.Pedig még 5-6nap van nemvártig.30.ára nemvárom.Ez már azr jelenti hogy megfog jönni vagy még reménykedhetek?
2017. ápr. 25. 08:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is durva görcseim voltak nemvárt előtt napokig. Sőt volt pici rósaszínes pöttyöm is, ami utólag belegondolva talán beágyazódás lehetett. De azóta fél éves a babám. ;) Nyugalom, ez még semmit nem jelent.
2017. ápr. 25. 13:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt olyan jó hallani.Nagyon reménykedk hogy sikerült most :)
2017. ápr. 25. 14:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Clostit szedtem ezert neztuk uh-n tehat tudom h 15.napon volt pé masnap repedt. Maskor 17-18napon repedt.

Szval most ha nem sikerult volna akk a 32 napos ciklusom lehet lement volna 29 re de hála égnek ugy nez ki sikerult.

14 dpon pozit teszteltem de csak egy fajta mutatta ki. Aztan 16 dpon digitalis kiirta , hogy 1-2 hetes +!!!!:)

2017. ápr. 25. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!