Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség jele lehet a bő,...

Terhesség jele lehet a bő, színtelen, illetve kissé fehéres folyás?

Figyelt kérdés

Egy hete volt peteérésem,akkor volt a szokásos tojcsis nyák,na akkor rágyúrtunk a kistesóra :) azóta nyilallgat a hasam alja,s ami szokatlan:ez a fenti bő folyás,betétet kell használnom,pedig ilyenkor már száraz szoktam lenni!(egy 7 van hátra a nemvártig). Első terhességemnél folyás egyáltalán nem volt,csak has-és cicifájás.

Reménykedhetek szerintetek?

2013. okt. 24. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Még ha terhes lennél sem lennének tüneteid, mert nagyon korai. Inkább valami más lehet.
2013. okt. 24. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Ovu után 5-7 nappal van a beágyazódás ami eltart újabb 5-7 napig és ez után lehet terhességről beszélni, legalább is olyan szinten, hogy a teszt már mutatja, orvosilag majd csak 6 hetesen számítasz terhesnek. Ettől függetlenül készülhet a szervezted egy fajta tisztítással a terhességedre, de ebből még nem lehet semmire sem következtetni.
2013. okt. 24. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Így az ötödik babánál járva azt mondanám,nem valószínű,hogy ez a jele a várandósságnak...

A has nyilallását is korainak gondolnám,de úgy már jártam,hogy a "tesóra gyúrás után" bővebb váladék és hasnyilallás jelentkezett.:)

...szerintem nagyobb az esély egy felfázásra,vagy egy gombás fertőzésre.

Irány a doki!

2013. okt. 24. 20:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Gombás fertőzésen már nyáron túljutottam,az egyébként is fehér,sűrű,túrószerű váladékkal jár+viszketéssel,nem híg folyással.

Viszont jelentem hogy 2 napja folyamatosan fent van a hőm 37 felett és fájdogál a pocim alul erőteljesen,úgyhogy erős a gyanúm hogy itt mégiscsak pozitív lesz a teszt....:)

2013. okt. 27. 18:51
 5/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező, mi lett az eredmény? Lett baba a pociban?
2013. dec. 9. 22:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Lett,de nem abban a hónapban,tehát azok a tünetek tényleg nem terhességi tünetek voltak,most viszont 10 hetes kismami vagyok,tehát tényleg áldott karácsonyunk volt! :))
2014. febr. 17. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!