Terhesség jele lehet a bő, színtelen, illetve kissé fehéres folyás?
Egy hete volt peteérésem,akkor volt a szokásos tojcsis nyák,na akkor rágyúrtunk a kistesóra :) azóta nyilallgat a hasam alja,s ami szokatlan:ez a fenti bő folyás,betétet kell használnom,pedig ilyenkor már száraz szoktam lenni!(egy 7 van hátra a nemvártig). Első terhességemnél folyás egyáltalán nem volt,csak has-és cicifájás.
Reménykedhetek szerintetek?
Így az ötödik babánál járva azt mondanám,nem valószínű,hogy ez a jele a várandósságnak...
A has nyilallását is korainak gondolnám,de úgy már jártam,hogy a "tesóra gyúrás után" bővebb váladék és hasnyilallás jelentkezett.:)
...szerintem nagyobb az esély egy felfázásra,vagy egy gombás fertőzésre.
Irány a doki!
Köszönöm a válaszokat!
Gombás fertőzésen már nyáron túljutottam,az egyébként is fehér,sűrű,túrószerű váladékkal jár+viszketéssel,nem híg folyással.
Viszont jelentem hogy 2 napja folyamatosan fent van a hőm 37 felett és fájdogál a pocim alul erőteljesen,úgyhogy erős a gyanúm hogy itt mégiscsak pozitív lesz a teszt....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!