Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túrós folyás lehet terhesség...

Túrós folyás lehet terhesség jele?

Figyelt kérdés
Túrós folyásom volt, és most késik a menstruációm. Mondjuk viszketett is, és ezért úgy gondolom gomba. Vettem krémet, meg kúpot, de késik a menstruációm. Ma 2 napja. A ma reggeli teszt egyértelműen negatív. Nem akarok gyereket, és eléggé ijesztő, hogy még mindig nem jött meg... 1 hete belázasodtam. Lehet ettől, hogy késik?
2013. okt. 3. 17:06
 1/6 A kérdező kommentje:
A folyás kb. 1 hete volt.
2013. okt. 3. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
ez fertőzés
2013. okt. 3. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Betegségtől bizony késhet. A folyás meg valószínűleg gomba. De biztos, ami biztos csinálj egy tesztet.
2013. okt. 3. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez fertőzés...
2013. okt. 3. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
a tűrós az fertőzés, általában gomba... A terhesség ha jár különösebb folyással az krémes fehér folyás. bár ez sincs mindnenkinek nekem meg mindig az van ovu után pedig sajnos baba nincs. Csinálj tezstet mivel késik.
2013. okt. 3. 18:07
 6/6 anonim ***** válasza:
túrós is viszket is valószínű gomba,a félelemtől késik a mi van ha terhes vagyok gondolatoktól
2013. okt. 3. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!