Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki aki hasonlóan jár (t)...

Valaki aki hasonlóan jár (t) tudna kicsit segíteni vagy valaki aki normális?

Figyelt kérdés
5. Napja nincs menzeszem, semmi védekezés nem volt (megszakításos, de az nem védekezés), 3 hete voltam együtt a párommal, pontosabban 11.-én és 24.-én kellett volna megjönnie de semmi. Fáradékonyabb vagyok, itt-ott fájdogál a hasam és ennyi. Teszteltem is tegnap egy szép negatívat. Nos..akkor ez azt jelenti hogy terhesség ki van zárva? Vagy valami más állna a háttérben? Esetleg volt már valaki így? Bocsánat ha kicsit zavaros a mondani valóm de nem tudom mire gondoljak. :/

2018. aug. 29. 00:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy kimarad egy havi szimplán. Ha kimarad, az hormonproblémára utal alsó hangon.
2018. szept. 7. 21:02
 22/30 A kérdező kommentje:
Már a 17. Napnál tartok... :/
2018. szept. 10. 21:37
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem mész az orvoshoz,?? Ülsz, és vársz a csodára? Hát arra varhatsz akár egy életen át.
2018. szept. 11. 16:10
 24/30 A kérdező kommentje:
Igen, "kedves" kommentelő, várok a csodára.... -.-" pff...
2018. szept. 12. 06:31
 25/30 anonim ***** válasza:
Hát arra varhatsz, ha valami bajod van csodafolytán magától nem fog meggyógyulni,es itt senki nem fogja neked tudni megmondani, mi a bajod.
2018. szept. 12. 21:19
 26/30 anonim ***** válasza:

A menstruáció kimaradásának a terhességen kívül még számos oka lehet. Ha babát várnál már mutatná a teszt.

Orvoshoz kellene menned...

2018. szept. 12. 22:07
 27/30 A kérdező kommentje:
Nos, tudom, nem mai a kérdés de vannak fejleményeim. Most 40. Napja nincs menzeszem DE voltam már dokinál előző hó vége fele. Egyik petefészkem nagyobb mint a másik és el van akadva egy nagy, fura alakú tüszőm, nem repedt meg. :/ (ezért fájhat oldalt a hasam). Felírt gyógyszert, ma vettem be az utolsót, ha minden igaz akkor 1-2 napon belül meg kell hogy hozza a mensit. E hónapban vissza kell mennem nehogy ciszta legyen a vége. Szóval ez van ha valakit érdekel. Nem egy kellemes de félek, hogy ebből műszeri beavatkozás lesz :/
2018. okt. 3. 23:15
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem lesz az, minden rendben lesz!!! :)
2018. okt. 4. 00:38
 29/30 A kérdező kommentje:
Norcolut-ot adott a doki, elvileg hatásos. És bízom benne, hogy semmi baj nem lesz :)
2018. okt. 4. 08:09
 30/30 A kérdező kommentje:
Örömmel jelenthetem be, hogy tegnap éjjel megjött a várva várt menzesz. Persze már több mint 24 órája fáj a hasam, gyógyszer nem hat de legalább már nem kell félnem :)
2018. okt. 7. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!