Valaki aki hasonlóan jár (t) tudna kicsit segíteni vagy valaki aki normális?
Figyelt kérdés
5. Napja nincs menzeszem, semmi védekezés nem volt (megszakításos, de az nem védekezés), 3 hete voltam együtt a párommal, pontosabban 11.-én és 24.-én kellett volna megjönnie de semmi. Fáradékonyabb vagyok, itt-ott fájdogál a hasam és ennyi. Teszteltem is tegnap egy szép negatívat. Nos..akkor ez azt jelenti hogy terhesség ki van zárva? Vagy valami más állna a háttérben? Esetleg volt már valaki így? Bocsánat ha kicsit zavaros a mondani valóm de nem tudom mire gondoljak. :/2018. aug. 29. 00:16
21/30 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy kimarad egy havi szimplán. Ha kimarad, az hormonproblémára utal alsó hangon.
22/30 A kérdező kommentje:
Már a 17. Napnál tartok... :/
2018. szept. 10. 21:37
23/30 anonim válasza:
Miért nem mész az orvoshoz,?? Ülsz, és vársz a csodára? Hát arra varhatsz akár egy életen át.
24/30 A kérdező kommentje:
Igen, "kedves" kommentelő, várok a csodára.... -.-" pff...
2018. szept. 12. 06:31
25/30 anonim válasza:
Hát arra varhatsz, ha valami bajod van csodafolytán magától nem fog meggyógyulni,es itt senki nem fogja neked tudni megmondani, mi a bajod.
26/30 anonim válasza:
A menstruáció kimaradásának a terhességen kívül még számos oka lehet. Ha babát várnál már mutatná a teszt.
Orvoshoz kellene menned...
27/30 A kérdező kommentje:
Nos, tudom, nem mai a kérdés de vannak fejleményeim. Most 40. Napja nincs menzeszem DE voltam már dokinál előző hó vége fele. Egyik petefészkem nagyobb mint a másik és el van akadva egy nagy, fura alakú tüszőm, nem repedt meg. :/ (ezért fájhat oldalt a hasam). Felírt gyógyszert, ma vettem be az utolsót, ha minden igaz akkor 1-2 napon belül meg kell hogy hozza a mensit. E hónapban vissza kell mennem nehogy ciszta legyen a vége. Szóval ez van ha valakit érdekel. Nem egy kellemes de félek, hogy ebből műszeri beavatkozás lesz :/
2018. okt. 3. 23:15
28/30 anonim válasza:
Nem lesz az, minden rendben lesz!!! :)
29/30 A kérdező kommentje:
Norcolut-ot adott a doki, elvileg hatásos. És bízom benne, hogy semmi baj nem lesz :)
2018. okt. 4. 08:09
30/30 A kérdező kommentje:
Örömmel jelenthetem be, hogy tegnap éjjel megjött a várva várt menzesz. Persze már több mint 24 órája fáj a hasam, gyógyszer nem hat de legalább már nem kell félnem :)
2018. okt. 7. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!