12 hetesen vérzés. Azt mondjak normális, volt valaki hasonlóan?
Ha a babóval is és veled is minden rendben, akkor próbálj meg nem aggódni (tudom, ezt könnyű mondani). Nekem 11. héten kezdődött hasonló és eltartott a 13. hét végéig - nem ez volt életem legvidámabb időszaka, de azóta is szuperül vagyunk (most 28 hetesen). :) Azt hiszem, az én pocakomban fickándozik a világ legaktívabb kislánya. :)
Nálam valószínűleg hormonprobléma volt a kiváltó ok, talán ez lehet nálad is. Ez az a kritikus időszak, amikor a placenta átveszi a sárgatest szerepét, és ha még nem elég ügyeske, előfordulhat pecsételés, barnázás. Egyél sok c-vitamint, szedj magnéziumot és pihenj, amennyit tudsz. :) A másik lehetséges ok, ha csak rövid ideig tartott, hogy elrepedt egy hajszálér. Ha nem görcsölsz, nem élénk piros a vér, és úgy egyébként nem észlelsz más rendellenes dolgot magadon, akkor tényleg rendben kell menjen minden. :)
Nekem ezeket mondta az orvosom.
Kitartást Nektek, és nagyon boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!