Valaki aki hasonlóan jár (t) tudna kicsit segíteni vagy valaki aki normális?
Nekem az első terhességemnél a 9. héten mutatta csak ki a teszt. tehát bármi lehet.
várj pár napot, és tesztelj újra, ha nem jön meg.
Hát őszintén nem tudom. :/
Ma 12 napja késik, csináltam tegnap reggel clearblue-os tesztet és negatív. :| ezen elképedtem, pedig volt már a nagyon szédüléstől kezdve a mindjárt megjön érzésig minden. Kivéve a szagérzékenység. Az nem volt egyedül. Se mensi, se babó. Hogy ez mégis micsoda, fogalmam sincs :D dokihoz nem szeretnék elmenni egyéb okok miatt, de a legfőbb ok, hogy még sulis vagyok, utolsó évem (nyugi, van 2 szakmám, moat teszem le a 2 éves érettségim szóval nem tizenéves csitri vagyok :) ). Legyen terhesség vagy menzesz, örülni fogok bármelyiknek mert akkor tudom, hogy nincs semmi komoly baj. :) Csakhát nincs semmi :/
Pedig orvos kéne. Mégpedig sürgősen.
Ha homokba dugod a fejed az sem segít...
Én is úgy gondolom, hogy orvoshoz kellene menned, 12 nap késés már sok.
Én voltam kedden, minden rendben van. A doki szerint 4 nap késés teljesen normális, nekem azért fura volt, mert nem szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!