Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki aki hasonlóan jár (t)...

Valaki aki hasonlóan jár (t) tudna kicsit segíteni vagy valaki aki normális?

Figyelt kérdés
5. Napja nincs menzeszem, semmi védekezés nem volt (megszakításos, de az nem védekezés), 3 hete voltam együtt a párommal, pontosabban 11.-én és 24.-én kellett volna megjönnie de semmi. Fáradékonyabb vagyok, itt-ott fájdogál a hasam és ennyi. Teszteltem is tegnap egy szép negatívat. Nos..akkor ez azt jelenti hogy terhesség ki van zárva? Vagy valami más állna a háttérben? Esetleg volt már valaki így? Bocsánat ha kicsit zavaros a mondani valóm de nem tudom mire gondoljak. :/

2018. aug. 29. 00:16
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nemrég teszteltem és még mindig negatív. Menzesznek nyoma sincs. Most akkor a teszt rossz?! :/
2018. aug. 31. 06:36
 12/30 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én nem vártam 24-ére és nem szokott késni a mensim, tesztek 23-án, 25-én, 27-én negatívak voltak. Mi szeretnénk babát. 28-án megjött, de nem úgy, mint szokott. Stressz nálam sem volt, hacsak nem az, hogy szerettem volna ha nem jön meg. 😊
2018. aug. 31. 07:51
 13/30 anonim ***** válasza:

Nekem az első terhességemnél a 9. héten mutatta csak ki a teszt. tehát bármi lehet.

várj pár napot, és tesztelj újra, ha nem jön meg.

2018. aug. 31. 12:34
 14/30 A kérdező kommentje:
Utoljára júli 25.-én jött meg és ha jól számolom 5 hetes terhes lennék épp. Remélem pozi lesz a teszt vagy mihamarabb megjön mert ez a kételyes dolog lassan felemészt. :/ Teljesen beleéltem már magam a terhességbe de semmi.
2018. aug. 31. 17:47
 15/30 anonim ***** válasza:
Szia kedves Kérdező! Mi újság azóta? Megjött? Vagy babás vagy? 😊
2018. szept. 4. 07:40
 16/30 A kérdező kommentje:

Hát őszintén nem tudom. :/

Ma 12 napja késik, csináltam tegnap reggel clearblue-os tesztet és negatív. :| ezen elképedtem, pedig volt már a nagyon szédüléstől kezdve a mindjárt megjön érzésig minden. Kivéve a szagérzékenység. Az nem volt egyedül. Se mensi, se babó. Hogy ez mégis micsoda, fogalmam sincs :D dokihoz nem szeretnék elmenni egyéb okok miatt, de a legfőbb ok, hogy még sulis vagyok, utolsó évem (nyugi, van 2 szakmám, moat teszem le a 2 éves érettségim szóval nem tizenéves csitri vagyok :) ). Legyen terhesség vagy menzesz, örülni fogok bármelyiknek mert akkor tudom, hogy nincs semmi komoly baj. :) Csakhát nincs semmi :/

2018. szept. 5. 00:34
 17/30 anonim ***** válasza:

Pedig orvos kéne. Mégpedig sürgősen.

Ha homokba dugod a fejed az sem segít...

2018. szept. 6. 11:54
 18/30 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy orvoshoz kellene menned, 12 nap késés már sok.

Én voltam kedden, minden rendben van. A doki szerint 4 nap késés teljesen normális, nekem azért fura volt, mert nem szokott.

2018. szept. 6. 17:52
 19/30 A kérdező kommentje:
Jogos, igazatok van :/ csak mivan ha 1 havi kimaradt szimplán?
2018. szept. 6. 23:36
 20/30 anonim ***** válasza:
Akkor megtudod, hogy 1 havi kimaradt. 😃Arról nem beszélve, hogy ha nincs semmi baj, megnyugszol, ha pedig valamilyen egészségügyi gond van, kiderülhet és lehet kezelni. 😊
2018. szept. 7. 06:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!