Milyen módszerekkel lehet növelni a teherbeesés esélyét?
Én a szex után feltettem a lábam a falra,de lehet a csípőt is kipárnázni,sokan úgy tartják ez mindegy ha akar megtermékenyül a petesejt, de én hiszek benne,nemhiába elsőre sikerült:-))
Az Elevitben is van valami,érdemes elkezdeni,sok sikert!!
ha rendszertelen a ciklusod, ajanlom a mastodynon cseppeket, teljesen homeopatias, nodoki irja fel, nemcsakhogy rendbeszed "lenn", hanem még noveli a teherbeeses eselyet
nepszeru modszer a closti, amit szinten nodoki ir fel, ez a legenyhebb "beleszolas" a termeszet rendjébe, akiknek nincs peteerese, azoknal eloidez, akiknel van, ott tobbet csinal (a lenyege, hogy az agyadban letiltja a peteérést, es amikor abbahagyod a szedését, az agyad "latja", hogy neked nincs peteeresed, es fokozottan fog mukodni a megfelelo mirigy) ezt maximum 3 honapig lehet csinalni, nekem az elso alkalommal osszejott tole a baba (lehet, hogy nelkule is osszejott, mastodynonnan szepen "alapoztam")
van meg a cickafarkfu-palastfu tea, amirol nincs tapasztalatom.
hirtelenjeben ennyi :)
Szia!
Eleinte én is minden praktikát bevetettem.
Vitamin (folsav és centrum), póz, hőmérő, naptár, stb...
És akkor lettem terhes, amikor nem számítottam rá!
Rögtön felkeltem, hogy kifollyon a cucc, nehogy babás legyek. (akkor kezdtem új munkahelyen)...
Az biztos, hogy görcsösen ne akard!
Tudom, nehéz másra gondolni, de hidd el, muszáj másfelé téríteni a gondolataidat!
Drukkolok Neked!
Ne haragudj, most őszintén. Attól hogy elevitet szedsz és gyógyteát iszol, még nem tudod hogy mikor van peteérésed, és mikor kell akciózni. Ha hőt hiába méred, mert csak azt mutatja meg neked, hogy mikor VOLT peteérésed. Természetesen mindezek nagyon jó szuper dolgok, de ha nem vagy résen és nem áldozod be erre a kis időre az "időben kell csinálni" dolgot, akkor kár az egészért. Van aki 24 órát ír, mások 12 óráig tartják a petesejtet életképesnek. Vagyis ha kihagyod a megfelelő időpontot, nagy esélyeket szalasztasz el.
Úgy, hogy minden rendben van, időben szerelmeskedtek, akkor is csak 25 % esély a teherbeeséssel.
Tudom miről beszélsz, ismerős a helyzeted, a férjem külföldön dolgozott,ritkán járt haza, és mi beáldoztuk a dolgot, és sikerült is. Mi a titok? Az ovulációs teszt! Szívemből ajánlom neked, és mindenki másnak aki babát szeretne. Részletesebb leírást biztos találsz róla, nem szeretném most a dolgokat részletezni, de nekünk mind a három gyermekünk így jött össze (egy kisfiú 4 éves, és a két 1,5 éves iker lányaim).
Nekem is ciklusproblémáim voltak, és hihetetlen mennyi mindent elárul a ciklusodról ez a kis tesztecske.
Sőt, mi van akkor hogy azért rendszertelen a ciklusod mert peteérésed sincs??? Erre is jó a teszt!
Nem akarom itt osztani az észt félre ne ércs, de érzem hogy mennyire szeretnéd a babát, és szeretném hogy tényleg mihamarabb sikerüljön is.
Rásegítő módszerek: misszonárius póz, vagy hátulról. Utána fekvés legalább 1órát.
Teák: ciklus eleje: málnalevél+feketeüröm (peteérést segíti) ciklus közepe szünet, ciklus második fele palástfű (méhnyálkahártya regeneráló).
E vitamin
Sok sikert!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!