Mikortól kezdenek el jönni a tünetek ha terhes vagy és mik?
Az első tünetem az volt, hogy kimaradt a menstruációm. Előtte semmilyen tünetem nem volt. Nem is igazán lehetett, hisz a beágyazódás megtörténte után kezd el termelődni a hcg nevű hormon, ami a terhességi tüneteket okozza. És az alig az aktuális menstruáció előtt történik meg.
A mellfeszülés, mellfájdalom volt a következő tünet, ami sokkal intenzívebb volt, mint nem terhesen. Ez kb. azzal esett egyidőbe, hogy már meg kellett volna jönnie. A 7. hét után jött elő a hányinger, hányás, émelygés, gyengeség, fáradékonyság. És nekem csak rövid időkre múlottak el ezek a tünetek, egyébként az egész terhességemet végigkísérték. Még az utolsó hónapban is küzdöttem émelygéssel, hányingerrel, hányással, fáradtsággal.
Nekem is a kimaradt menzesz volt. Aztán úgy középidőben a növekvő has. Más nem.
Szerencsés voltam, végig mentesültem minden kellemetlenségtől.
Kimaradt mensi majd kb a 6. héttől iszonyú fáradtság. Ez akb a 16 hétre múlt el. Utána a pocak növekedése és a baba mozgása volt "tünet".
Más azóta sincs.
33 hkm
Szokásos mellfájdalom( nem más mint amúgy)
Első tünet, hogy elmaradt a menzesz
Utána, ha nem lett volna pozi tesztem akkor nem gondooom, hogy attól volt, de erős szomjúság ( ez tart is a szoptatás alatt is még.. A 4l víz simán lemegy)
Utána csak nőtt a mellem, hasam...( stria tünet? Visszér?...)
30. Héttől volt előtejem.
Jóslóm sosem.
Vizesedésem csak akkor amikor nem ittam meg a 3l vizet
Aztán szültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!