Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 28-ra? Éreztek...

Ki nem várja 28-ra? Éreztek már vmit? Írjatok!

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 10:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia!Én 3napja csinalom es egyre erösödik a tesztcsik, ma volt elsö pisiböl a legerösebb es par nappal ezelött volt egy nagyon nagyon halvany pozitiv tesztem a legerzekenyebb 10es teszttel.Ma viszont 20assal teszteltem(nem birtam ki)de az negativ lett.Allando fajasaim vannak mint menzikor,alhasi es derekfajasok, faradekonysag...Jövö hetvegen nem kene megjönnie,de az az erdekes h az utolso együttletem utan a parommal mar par napra rá ereztem ezeket a fajasokat es hat annak mar kb 2 hete.Mar annyit agyalok ezen, mert ha pl azert mutatna pozitivot az ovu teszt mert tüszörepedesem lesz, akkor nem ertem miert erzem ezeket a fajasokat 2hete.Eddig 2-3napig ereztem, nem 2hetig egyfolytaban.Ehhez mit szolsz? Érdekes, nem?:)
2010. jún. 20. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok ! Csatlakozom én is. Hét végére nem várom álltalában 26-28 naposak a ciklusaim lh teszt 10-11-én mutatott pozitívat mindkét nap egyutt is voltunk. Tegnap fájtak a melleim éjjel a derekam fájt a hasam olyan mint a labda nyugtalan vagyok úgy érzem nem sikerult ez a hónap sem. Homérsékletemet nem mérem és még nem tesztelek félek a csalódástól. Most kivárok. Már most menzis érzésem van pedig csutortoknél hamarabb nem szabadna megjonni. Van némi krémes folyásom de az elozo hónap is ugyanígy volt mégis megjott. Elozo hónapban borogattam a hasam ugy fájt 5 napig mint soha. Nem tudom ezt a pár napot hogy lehetne lelkileg jól viselni. Fáradt vagyok és legszívesebben átaludnám a hetet vasárnapig.
2010. jún. 21. 09:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló!Ne keseredj el, meg barmi lehet:)nekem is menzis fajdalmaim vannak mar 2hete par nappal azutan kezdödtek h elmult a menzim es együtt voltam a parommal azota tart.Ovutesztet pozitiv lett(jóstesztként hasznalom elsö vizeletböl).remélem azert lett pozitív mert terhes vagyok mert akkor is megemelkedik az Lh hormon szint ugy mint ovulaciokor.De egyebkent sokszor az jar a fejemben h mi van h ha csak az ovulaciot mutatja a teszt?De akkor nem ertem miert faj a hasam 2hete???Eddig -3napig voltak ovu elött fajdalmaim es volt folyasom is, most az sincs.Kivancsi vagyok es kisse ideges is.Hetvegere nem varom...Ha hozza tudsz az esetemhez szolni, szivesen fogadom,minden tapasztalatra kivancsi vagyok!Köszönöm:)

Es tenyleg ne keseredj el mert ha mind2 nap együtt voltatok lehet esely a babára:)

2010. jún. 21. 09:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Tudom és reménykedem az utolsó pillantatig. Szívbol kívánom hogy neked is baba legyen. Az szerintem már eleve bíztató hogy az lh teszt pozitívat mutat. Az képtelenség normál helyzetbe hogy két hétig pozitívat mutasson. Álltalába 2-3 napig mutat ha jól tudom. Szerintem lehet ott valami. Szorítok !!!! Én most használtam eloszor a tesztet. Hát majd meglássuk........
2010. jún. 21. 10:50
 15/15 anonim ***** válasza:
köszönöm szepen:)ugyanezt kivanom neked is es majd irj h mi lett a teszt eredmenye!
2010. jún. 21. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!