Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 28-ra? Éreztek...

Ki nem várja 28-ra? Éreztek már vmit? Írjatok!

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 10:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Bár én 23-ra nem várom, de gondoltam írok, ha már senki nem válaszol. Semmit nem érzek, csak egy picit fáj a mellem, mint mindig mensi előtt. Nekem biztos megjön. Te érzel valamit?
2010. jún. 20. 11:21
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy írtál:)Nekem tegnap előtt fájdogált a hasam.Egész nap aludtam is.Tegnap pedig eléggé hányingerem volt.Plussz ma reggel is elég kómás voltam,és már éreztem hogy jön a rosszullét,ezért gyorsan ennem kellett.Akkor megoldódik:) Nem tudom hogy nem e lenne tul korai ilyet érezni.Plussz hogy az a fránya hasfájás miért volt.Bár azt mondják ahányan vagyunk,annyi fajták.Egy hét és kiderül:)

Te pedig ne add fel.Attól mert még nem érzel semmit.Lehet hogy a "szerencsésebb" fajta vagy.De persze az is lehet,hogy megfog jönni:S Drukkolok,hogy ne igy legyen.

2010. jún. 20. 11:30
 3/15 anonim ***** válasza:
En mar 10napja alhasi fajdalmat erzek.Peteérésemnek most kene lenni de akkor nem ertem miert faj 10napja ugyanugy a hasam, a derekam, miert vagyok ennyire faradekony.Olvastam h a peteérés maximalisan 6nap.Na en azt mar joval tulhaladtam.Ovuteszttel jostesztelek, ma csinaltam a harmadikat es egyre erösödik a masodik csik, tehat egyre nő az LH szintem, amit terhesseg alatt fokozottan termel a szervezet.het ulva tervezek tesztelni, akkor mar tuti kimutatja.Meglatjuk...Te nem jostesztelsz?Nem hülyeseg, olvastam rola.Föleg ha vki türelmetlen:)
2010. jún. 20. 11:59
 4/15 anonim ***** válasza:
2het mulva tesztelek akart lenni .sorry
2010. jún. 20. 12:00
 5/15 A kérdező kommentje:

Jóstesztelés?:O

NEm is hallottam még ilyenről.Leírnád pontosan,hogy mi9t kell tennem?És egyébként mennyire megbízható?Szurkolok,hogy Neked összejöjjön:D

2010. jún. 20. 12:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Rggeli elsö vizeletböl kell csinalni de mindenképp akkor ha tudod h mar volt peteérésed.Mivel a szervezet terhesseg alatt is fokozottan termeli az Lh hormont amit az ovuteszt kimutat, ha terhes vagy mindig pozitivot kell h mutasson mind az 5nap,mert 5db van ugye a csomagolasban.Ezzel hamarabb tudod az esetleges eredmenyt, nem kell heteket varnod a terhessegi teszttel.Altalaban jol szokott müködni!:)
2010. jún. 20. 12:41
 7/15 A kérdező kommentje:

13-14.ikén volt peteérésem.És pont egy hét mulva nem várom.Szóval ez azt jelenti,hogy holnap akár csinálhatnék is egy tesztet?

NAgyon köszönöm a válaszokat.

2010. jún. 20. 12:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok én is csatlakozom, hozzátok én sem várom 28 ra.Velem annyi történt hogy barnás folyásom volt ma és aztán semmi több,Már 4 hónapja próbálkounk de ilyen még nem fordult elő.Szerintetek?
2010. jún. 20. 16:02
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen szerintem csinálhatsz:)Majd irj h mi lett.Elsö vizeletböl csinald es rakj fel képet ha nem gond, mert összehasonlithatnank az enyemmel...:)
2010. jún. 20. 16:13
 10/15 A kérdező kommentje:
Oksika!Megcsinálom,és értekezünk.Neked milyen eredményeid vannak eddig?Tünetek?Van már valami?
2010. jún. 20. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!