Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 18-ra? Irjatok...

Ki nem várja 18-ra? Irjatok mit éreztek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 12:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én 14-re nem várom, sok krémes fehér folyásom van és ennyi, semmi más tünet. Nálad?
2011. jún. 12. 12:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Szia! nekem ma volt egy kicsi minimális rozsszines folyás de nem sok . az bizti h több a folyásom és a mellem is érzékenyebb! Drukkolok nektek! Miota probálkoztok?
2011. jún. 12. 12:36
 3/18 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az a rózsaszínes folyás nagyon jó jel ám. A harmadik gyerkőcömnél nekem is volt, kb. a nem várt előtt egy héttel, amit azóta már tudok, hogy beágyazódástól volt. Nekem most ilyenem nincs, de én meg barnázni szoktam mensi előtt ilyenkor már, de most nem. Mikor fogsz tesztelni?
2011. jún. 12. 12:56
 4/18 A kérdező kommentje:
Akkor jo bizakodok nagyon második baba lenne:)! tesztelni hát szerintem csak ha nem jön meg. Mert ha ez a beágyazodás jele akkor innen még kb 10nap mire kimutathato. Legalábbis ezt olvastam nem biztos. Neked 4. baba? Hu bátor vagy h igy bevállalod:)! drukkolok magunknak:) irj ha valami fejlemény! Te nem teszteltél még?
2011. jún. 12. 13:45
 5/18 anonim ***** válasza:
20.-ára nem várom. Puffadás,hasszúrka,émelygés,fáradtság,mellérzékenység. Ja és szédülés-ez a legszembetünöbb mert sose szédülök. Meglátjuk:-)
2011. jún. 12. 16:47
 6/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Puffadás nekem is van remélem ez jo! ti miota probálkoztok?
2011. jún. 12. 17:22
 7/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. kb 7-10napja van a puffadás de nagyon! Az nadrág pl a lötyögött és nagy volt rám annak most kikell gombolnom a gombját ha ülök. Pedig hizni nem hiztam,amugy is mindennap tornázok. Most kezdtünk próbálkozni,már van egy 15hónapos kisfiam. De anno ő is elsőre sikerült:-) Remélem,hogy megmaradt ez a jó szokásunk és most is elsőre összejön:-) Clerblue-val tesztelj majd az a legtutibb:-)
2011. jún. 12. 17:37
 8/18 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Igen 4. baba lenne, nagyon be vagyunk sózva a gyerekekért a férjemmel, van is hova, van is mire ( hála), úgyhogy nagyon örülnék. Nálam az utolsó válaszolóval megegyező tünetek voltak a 3. terhességemnél. Egyébként az én legkisebbikem is 15 hónapos, kisfiú. És van két lányzó. Ja még annnyi és ez tök érdekes, hogy azidőtájt mikor a tesztet csináltam meg voltam veszve a paradicsomért, mindenhez ettem, a 6. héttől meg undorodtam tőle, nem bírtam enni végig. És nagyon pattanásos lett az arcom, szépen kipattogtam. Na nekem még ezek a tünetek voltak. Most is ki van pattogva az arcom, de azért annyi tapasztalatom már van, hogy ez lehet még akármi is. Nekünk is egyébként elsőre sikerült mindhárom gyerkőcünk. Nálam egyedül amit már írtam az a fura, hogy erre az időre már mindig barnázni szoktam és most voltam éppen az előbb megnézni, tök sok fehér, sűrű , krémes folyás és ennyi. Tesztet még nem csináltam, még várok, de én is a clearblue-ra esküszöm. Pár napot még várok, keddig talán, ha addig semmi, akkor tesztelek majd. Nálam most hagyta abba a szopit a kisfiam, nem tudom, hogy ez nem e zavar be, de 10 hónapos volt, mikor először megjött és azóta is rendszeres. Szóval nem tudom. Szorítok én is minden egyikünknek!
2011. jún. 12. 18:03
 9/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én 20-ra nem várom remélem most sikerűl, mert akkor van a szülinapom! Amúgy annyi hogy már jó pár napja majd szét robbanak a melleim és felpuffadtam más semmi! Majd kiderűl, én már nem is élem bele magam annyit csalódtam!
2011. jún. 12. 21:30
 10/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ujra itt a változás nálam annyi h ma reggel volt egy piros pötty a wc papiron. Nagyon nagyon remlélem h nem akar megjönni ez ahhoz még korai lenne. Nagyon ajánljátok a clerblue-t venni fogok holnap hátha mutat valamit. Vagy szerintetek mikor löjjem el?? Jaj nem tudom nagyon szeretném ezt a babát. Én is tele lettem pattikkal és még mindig puffadok. Bizakodom és szoritok neketek is! Várom a fejleményeket! Szép napot!
2011. jún. 13. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!