Ki nem várja 18-ra? Irjatok mit éreztek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 12:29
11/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma minden pisilés után barnáztam egy kicsit. Mit gondoltok? Jo vagy sem???
2011. jún. 13. 19:57
12/18 anonim válasza:
Első vagyok, szerintem jó jel. A harmadik terhességemnél nekem is volt ilyen a nem várt ideje előtt. Még annyi, hogy amikor együtt voltam a férjemmel, utána volt egy kis rózsaszínű folyásom, és amikor meg kellett volna jönnie pár nappal előtte barnázás. Mivel volt már egy vetélésem és az is ilyen barnázással kezdődött, egyből hívtam a dokit, hogy mi legyen, mi van ha terhes vagyok és a laborban csináltatott velem pisiből tesztet, ami már napokkal a nem várt előtt kimutatta a kisfiamat és kaptam duphastont rá, utána pár nap és már nem barnáztam. De ez egybefügghet a beágyazódással is ez a barnázgatás. Nekem még mindig nem jött meg, holnap nem kéne, még mindig az a sűrű fehér krémes maszat, meg egy kis görcs, de nem folyamatosan, csak néha. Na meg a ciciimet érzem néha.
13/18 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi a helyzet veletek? Én vagyok aki 20.-ára nemvárja. Én már nagyon izgulok:-)
14/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! nagyon szoritok mindenkinek nekem ugynéz ki meg fog jönni. Ma reggel meg az elöbb piros lett a wc papir. sajnos. Csak azt nem értem miért jön meg ilyen koránn a nemvárt elött. Szerintetek lehet még reménykednem? ha van valakinél valami irjon! Kiváncsi vagyok és szeretnék gratulálni mindenkinek!!!:)
2011. jún. 14. 18:38
15/18 anonim válasza:
Mizu csajok? Hogy álltok? Nekem nem jött még meg, ja első vagyok, ciciim nem feszülnek, hanem rendesen fájnak, néha görcsölgetek, olyan a testem, mintha érezné, hogy kéne valaminek lennie, de csak nem jön meg. A krémes folyás is elmúlt, tök száraz vagyok. Ennek ellenére mai teszt, igaz délután csináltam totál neg!!!! ????? Szerintetek?
16/18 A kérdező kommentje:
Szisztok! Totál negativ?? Pedig azt hittem ez pozi lesz!!! Sztem csinálj még egyet!! Nagyon drukkolok! Engem ma elért a végzet reggelre tévedhetetlenül elöntött a piros vér:(. sebaj majd a jövö honapban! Most indulunk nyaralni de attol irjatok! Én is megprobálok jönni!!! És szoritok mindenkinek!!!
2011. jún. 16. 06:43
17/18 anonim válasza:
Sziasztok! Első vagyok, ma se jött meg, nem is úgy néz ki,hogy meg fog. Szerintem korai volt a teszt. Nagyon sokat járok pisilni, fájnak a melleim, feszít a hasam alul középen, tök száraz vagyok, semmilyen folyásom nincs, 32. napon vagyok, 2 napja késik. Késői peteérés lehetett, amit még biztos nem mutatott volna a teszt. Pár nap múlva megismétlem. Ha nem fájnának ennyire a melleim, akkor még azt mondanám, hogy lehet belőle bármi, de nekem nagyon jellemzően a terhességeimnél volt csak ilyen mellfájós, feszülős tünetem. Szóval meglátjuk. Sajnálom, hogy neked megjött, főleg, hogy nyaralni is most mentek. Többiekkel mi a helyzet?
18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mi lett veletek irjatok!!!!
2011. jún. 20. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!