Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fájdalmas ovulációra gyógyszer?

Fájdalmas ovulációra gyógyszer?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj minden hónapban a peteérés. Doki megmondta, hogy vagy terhesség, vagy fogamzásgátló. Rajta vagyunk a baba-témán, de nem jött még eddig össze. Milyen gyógyszer mulasztaná el a fájdalmat? Apranax kilőve, mert azt olvastam, hogy azt ilyenkor nem szabad, pedig az kivenné ha elvileg?
2018. júl. 25. 18:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam, de valamiért jobb lett, most már elmúlt egyik hónapról a másikra de másfél évig én is küzdöttem vele, sokszor görnyedtem és meg se tudtam szólalni a fájdalomtól.

Egyetlen ami bevált hogy ezt nem vártam meg, mikor elkezdett szúrkálni és jöttek a görcsök már a kezdetén vettem be 2 cataflam dolot, vagy 1 xiloxot és nem jött ki a nagy fájdalom.

2018. júl. 25. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!