Szorongásra és depire Rexetint szedve szabad babát vállalni?
Lehet-e bármilyen kockázata a gyógyszer használatának a nemzés folyamán, a spermiumokat tekintve akár?
Férfi vagyok, én szedem, a tisztánlátás végett.
Kedves Kérdező!
Nem bántásból írom,de át kellene gondolnod ezt,főleg orvossal konzultálni a gyerekvállalásról.Mert ha a hétköznapi élet dolgaival nem tudsz megküzdeni, egy gyerekkel meg fogsz őrülni.Renget stressz,és aggódás.
Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy vannak olyanok, amiket a nő is szedhet csak tudjon róla. Egyiknek sem okozott problémàt. A kezeletlen depresszió és szorongás sokkal többet árt a babának mindegyik oldalról ez biztos. De aki nem hiszi járjon utána pl. dr.Czeizel véleményének és meg lehet kérdezni genetikust. Valahogy nekik jobban hiszek mint itt a gyakorin a legtöbb vàlaszadónak. 🙂
Attól,hogy valakinek vannak problémái nem jelenti, hogy le kell mondania a gyermekvállalásról... Ne add fel,ha igazán akarod!
"Ismerek olyat aki terhesen is szedte,mert sajnos muszáj volt. Nem lett semmi baja a babának."
ez csak a rövidtávú hatás, hosszú távon még lehet, okkal nem javasolják ilyenkor a szedést.
Meg aki csak bogyókkal képes elviselni a mindennapokat az inkább ne vállaljon gyereket mert esélyes hogy több stressz fogja érni napi szinten mint eddigi életében bármikor, és ezt a gyerek testileg nem, de szellemileg biztosan megviseli, nyomot hagy rajta.
nem utolsó sorban, egy függő szülő az függő szülő, mindegy hogy alkohol vagy épp gyógyszer...
Amennyiben egy eletre kasztralni akarod magad es gyogyithatatlan agyi-idegrendszeri karosodasoktol szeretnel szenvedni, egyedul akkor ajanlom a mergezo es kamu pszichiatriai szerek szedegeteset:
kísérletek kimutatták továbbá hogy az SSRI az anyatejjel átjut a magzatba aki emiatt nagyon esélyes hogy szexuális zavarokkal vagy akár terméketlenséggel fog küzdeni, persze ez csak 20-30 év múlva fog kiderülni, viszont ha gyereket szeretne és nem lehet akkor majd magyarázd el neki hogy a te hibád volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!