Nektek gyógyszer abbahagyása után mennyi időre jött össze a baba? Tartottatok szünetet, vagy egyből belevágtatok?
1 hónapot vártam, hogy megjön-e rendesen gyógyszer nélkül is. 10 évig szedtem előtte. Mivel minden rendben volt, így következő hónapban már nem védekeztünk.
Azonnal sikerült is teherbe esnem.
Szia
Én elötte 4 èvig szedtem tabit,miután abbahagytam 6 évre rá lettem terhes,2 alkalomból lett baba!!
Mondjuk sosem játszottunk lukra!
szuperek vagytok :)
nekem ez az első gyógyszermentes hónapom, babát szeretnénk. A doki javaslatára nem tartottunk szünetet. igaz még csak a hónap felénél járok, de bízom benne összejön :)
A neten olyan sok rosszat olvastam, hogy gyógyszer után az a jellemző, hogy hónapokat, sőt van hogy éveket próbálkoztak mire összejött. Kicsit megijedtem. De a sok pozitív válaszotok most jól esett :)
Nektek pedig nagy gratula :)
4 év gyógyszer, majd 4 év hüvelygyűrű után 10 hónap alatt 3-szor jött meg, próbálkoztunk, de nem "véresen komolyan". Mivel nagyon zavart, hogy nem állt vissza a ciklus, ezért mentem el nőgyógyászhoz, és a Norcolut Costylbegit kombót írta, aminek eredményeképpen teherbe is estem :D
Igaz, valamit megkavart ez a mesterséges beavatkozás, mert a 7 hetesen gyakorlatilag megjött, 4 napig véreztem, de megmaradt a terhesség, sikeresen ki is hordtam, meg is szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!