Terhes vagyok? Vagy beteg? Netán állterhes?
Sziasztok. Kedves Bia! Sajnos ezen az oldalon hobbit űznek a lefele pontozgatásból. Nem tudom miért jó ez egyeseknek, de ez van. Én már nem is szoktam foglalkozni vele. Sokszor őszintén válaszolok kérdésekre, igyekszem hasznos tanácsokat adni, mégis megy a lepontozgatás.
Na szóval ma veszek még 1 tesztet holnap megcsinálom. Kíváncsi leszek az milyen lesz.
Bia, engem azért pontoztak le, mert negativnak látom a tesztet. Pedig ez az igazság, no mindegy.
Kérdező, azért rakj fel egy képet, ha megint teszteltél.
Szia mi újság kérdező? Van baba? :)
Én is őszintén válaszolok mindig, és próbálok nem negatívan, illetve alparian fogalmazni, és nem meg bántani, vagy lenezni senkit sem. De mégis lepontozas megy. Hát én ezt nem értem, hogy mi ez
Sziasztok. "Szerencsére " negatív lett még 2 tesztem utána. Azért szerencsére, mert tudtam, h ha baba lenne jóval erősebb lenne a második csík. Az jobban megfordult a fejemben, hogy hormon bajom van, de így azt kizártam. Mégha 1 teszt lett volna halvány csíkos nem érdekelt volna, de előtte nap a facelle is csíkos lett, az is azonnal kijött.
Most mégjobban megnyugodtam, mert az ovu tesztem tegnap pozi lett, szóval remélem ez a hónap végre a miénk lesz. :)
Igen itt a Gyk.n sokan ezt élvezik, h hobbiból pontozgatnak lefele. -régen nem volt ez. Anno 8 évvel ezelőtt amikor az első babámat vártam akkor is gyk.ztam, de fele ennyire bunkó bántó ember sem volt. Én ezt azzal magyarázom, h akkor még nem volt mindenki kezébe okos telefon internettel, csak a normális réteg fért hozzá. Mostmár a 10 éves gyerek is mobillal szaladgál, legyen az akármilyen szegény is, sok felnőtt, szülő szintén tanulatlan. Nekik tökéletes ez az oldal, h kiéljék bunkóságukat. Én már rég nem foglalkozok velük. Előbb utóbb a gyk. Rájön, hogy így a normális "érdeklődőit " elveszíti, és kitalál valami megoldást erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!