A barátnőm május 31 ig beteg kellett volna legyen de nem lett jun 3 an tesztet csinalt negativ lett aznap meg közösültünk de meg a mai napig nem lett beteg a petefészkében ciszta van . Kezelés alatt van . Miert Nem lett beteg?
Itt a gyk-n mindenki betegségnek hívja a menzeszt, máshol soha nem hallottam ilyet. Melyik megyéből írtok?
Amúgy meg kérdezze a nőgyógyászát, honnan tudjuk?
Mindenki érti hogy mire gondol nem? Akkor meg nem kell bele kötni.
Kedves Kérdező!
A ciszta miatt lehetséges a menstruációs ciklusban zavar, késhet, olykor ki is maradhat a vérzés, tudomásom szerint. Ha úgy nyugodtabbak vagytok menjen el egy nőgyógyászhoz és megnézi mi a baj.
Most miért kell gúnyolódni?
Az összes Somogy megyei osztálytársam így mondta a 90-es években. Baranyában meg azt mondtuk, hogy megjött a stukám.
Kérdező, ha ciszta miatt kezelés alatt áll, akkor biztosan csinálnak uh-t. Ott biztosan kiderül, hogy terhes-e, de nem valószínű, ha a teszt negatív.
Menstruacio, konyorgom!
A ciszta miatt keshet a mensije egyebkent lehet ovu tolodas is pl en azt hittem, 10en volt ovum, erre utolag jottem ra, hogy 24en es emiatt kesett..
A jó magyar mentalitás....ha valaki nem a kedvetek szerint írja ki a kérdést(jelen esetben a menstruációt betegségnek hívja),rögtön fik@zni és gúnyolódni kell rajta!A kérdező egy teljesen normális kérdést tett fel,hiszen valószínű abban a megyében ahol ő él így hívják!A lényeg hogy mindenki tudja mire gondolt!
Egyébként pedig kedves kérdező:Valószìnű hogy a ciszta okozza,ami miatt nem jön meg neki!De ha kezelés alatt áll,akkor előbb-utóbb minden rendben lesz vele és normálisan fog menstruálni :)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!