Nagyon hülye kérdés, de csak elméleti. Lehetséges így teherbe esni?
Ha egy nő olyan helyen tisztálkodik, ahol előtte férfi is volt:
Például közös zuhanyzóban: egy férfi fürdött, megmossa magának ott lent, esetleg ha nem is spermás, de elovaladekos lesz a keze és ezzel a kézzel zárja el a csapot. A nő szinte rögtön megy utána tusolni, megnyitja a csapot amin még lehet ott valami és véletlenül odanyul magához.
Tudom, buta a kérdés, de ilyen esetben is kerülhet elovaladek a hüvelybe. Szóval? :) szerintem nagyon kicsi az esélye kB 0,1%, de az a kérdés hogy egyébként lehetséges lenne így teherbe esnie valakinek?
Régen a bravo magazinban voltak ilyen eszement kérdések.
Nem, nem lehetséges sehogy se, azt a spermát fel kéne lőni a hüvelybe. Valami 30 vagy 40 km/h sebességgel történik az ejakuláció. Ha hüvelyedbe bekened se mászik föl.
0.1% rohadt sok, ha ez igaz lenne, akkor már egy csomó szűz teherbe esett volna, csak mert férfiak után zuhanyzott, szerintem tudnánk erről.
Vagy mi van, ha a családtagjaid véletlenül a te törölköződet használják? Á, ennyire könnyen nem mehet a dolog, ezt gondolhatod megfelelő tudás nélkül is (az nekem sincs sok).
Az OK, hogy sperma kerülhet akárhova, nem egy elrugaszkodott gondolat, hogy egy fickó kiveri zuhanyzáskor.
Felnyúlni nem szoktam magamnak zuhanyzáskor, örülök, hogy nem negyvenévesen derül ki, hogy rosszul csinálom :D
S a hüvelybemenethez helyezett SOK spermának sem igen van esélye, nemhogy kevésnek (amit te írsz, előváladék, az szinte semmi, na ebből egy kis töredék jut a fickó kezére, ennek egy kis része rákerül a csapra, ennek egy kis része a nő kezére...etc.). Nagyon hosszan kéne felúszniuk s azért van akadályuk rendesen.
Ennek nem 0,1% az esélye hanem semennyi esélye nincs. 0.1% az egy ezrelék, vagyis minden ezredik nőígy esne teherbe, ez azért nem kis szám. Vagy minden 1000 zuhanyzásból egyszer terhes maradna aki egy férfi családtagja után jár zuhanyozni.
Teljesen hülye, eszement ötlet, így nem lehet teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!