Csak élmeleti úton kérdezem, de ettől lehet teherbe esni?
Figyelt kérdés
Amikor a férfinak erekciója van, felhúzza a gumit de véletlenül fordítva rakja rá a makkra, majd megfordítja és felteszi helyesen. Ezután mennyi esély hogy a gumi felületén spermium marad és az megtermékenyíti a nőt? (Az előváladékra gondolok, ami így a gumira kerül. Illetve ez lehet hülye kérdés de akkor is lehet az előváladékban spermium, ha előtte a férfi pisilt?)2016. szept. 8. 20:26
1/5 zombienyul válasza:
Olyan furcsa teherbe esésekről hallottam már, hogy eltudom képzelni :D
2/5 anonim válasza:
Igen. Benne van a tíz leggyakoribb óvszer bakiban.
3/5 anonim válasza:
Kicsi az esélye de én is hallottam érdekes sztorikat már... Inkább használjatok új óvszert amit helyesen rak fel így nem kell parázni..
4/5 anonim válasza:
Igen, elméletben van esély rá.
Ha a pisilés számítana, nem ~35 körüli lenne a megszakítás Pearl-indexe, hanem kevesebb.
5/5 anonim válasza:
Az ilyen bakik miatt fordul elő, hogy mindig használnak óvszert, de becsúszik a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!