Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon hülye kérdés, de csak...

Nagyon hülye kérdés, de csak elméleti. Lehetséges így teherbe esni?

Figyelt kérdés

Ha egy nő olyan helyen tisztálkodik, ahol előtte férfi is volt:

Például közös zuhanyzóban: egy férfi fürdött, megmossa magának ott lent, esetleg ha nem is spermás, de elovaladekos lesz a keze és ezzel a kézzel zárja el a csapot. A nő szinte rögtön megy utána tusolni, megnyitja a csapot amin még lehet ott valami és véletlenül odanyul magához.

Tudom, buta a kérdés, de ilyen esetben is kerülhet elovaladek a hüvelybe. Szóval? :) szerintem nagyon kicsi az esélye kB 0,1%, de az a kérdés hogy egyébként lehetséges lenne így teherbe esnie valakinek?

2018. júl. 18. 12:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet
2018. júl. 18. 12:41
 2/19 anonim ***** válasza:
72%

A napokban volt egy gyakorlatilag pont ugyanilyen kérdés.

Attól félt a kérdező, hogy a bátyjától így fog teherbeesni.

Nem te voltál?

2018. júl. 18. 12:44
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetséges. A spermák hamar elpusztulnak a levegőn és simán az ujjaival nem is tudná szakszerűen felhelyezni őket a nő.
2018. júl. 18. 12:44
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom egy nő zuhanyzáskor nem nyúl is fel magának, csak megmossa a környékét. A terhességhez a spermát bele kell juttatni a hüvelybe....
2018. júl. 18. 12:45
 5/19 A kérdező kommentje:

Nem én voltam. Be tudnád linkelni a kérdést?

Igen, sok helyen írjâk hogy a sperma levegőn azon pillanatban elpusztul, de valahol meg azt is olvasni hogy igenis még élnek pár óráig (gondolj bele ha valaki csészébe ad mintát, akkor az vakuummal kellene leszivni, mert a levegőn azonnal elpusztul?)

2018. júl. 18. 12:46
 6/19 A kérdező kommentje:

Ma 12:45

De igen, egy nagyon kicsit fel kell azért

2018. júl. 18. 12:49
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Aztán mitől lenne a pasinak előváladékos? Ránézett a zuhanyrózsára! Attól? Szétkarmoltam magam.
2018. júl. 18. 12:50
 8/19 A kérdező kommentje:

Mondom, a kérdés csak elméleti.

Tegyük fel hogy maradt a péniszén, majd a kezén egy minimális ondó.

Az, hogy az előtte jött ki, vagy zuhany közben, azt mindenkinek a fantáziájára bízom :)

2018. júl. 18. 12:52
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A 0,1% is sok. Kizárt.
2018. júl. 18. 12:52
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rosszul csinálsz valamit ha te zuhanyzáskor felnyúlsz magadnak. Még a hüvelybemenetet sem kellene mosogatni!

Még akkor is minimális lenne az esély a terhességre ha a pasi ráverné a csapra telibe, nemhogy ha csak előváladékos.

A terhesség lehetetlen így.

2018. júl. 18. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!