Nagyon hülye kérdés, de csak elméleti. Lehetséges így teherbe esni?
Ha egy nő olyan helyen tisztálkodik, ahol előtte férfi is volt:
Például közös zuhanyzóban: egy férfi fürdött, megmossa magának ott lent, esetleg ha nem is spermás, de elovaladekos lesz a keze és ezzel a kézzel zárja el a csapot. A nő szinte rögtön megy utána tusolni, megnyitja a csapot amin még lehet ott valami és véletlenül odanyul magához.
Tudom, buta a kérdés, de ilyen esetben is kerülhet elovaladek a hüvelybe. Szóval? :) szerintem nagyon kicsi az esélye kB 0,1%, de az a kérdés hogy egyébként lehetséges lenne így teherbe esnie valakinek?
A napokban volt egy gyakorlatilag pont ugyanilyen kérdés.
Attól félt a kérdező, hogy a bátyjától így fog teherbeesni.
Nem te voltál?
Nem én voltam. Be tudnád linkelni a kérdést?
Igen, sok helyen írjâk hogy a sperma levegőn azon pillanatban elpusztul, de valahol meg azt is olvasni hogy igenis még élnek pár óráig (gondolj bele ha valaki csészébe ad mintát, akkor az vakuummal kellene leszivni, mert a levegőn azonnal elpusztul?)
Ma 12:45
De igen, egy nagyon kicsit fel kell azért
Mondom, a kérdés csak elméleti.
Tegyük fel hogy maradt a péniszén, majd a kezén egy minimális ondó.
Az, hogy az előtte jött ki, vagy zuhany közben, azt mindenkinek a fantáziájára bízom :)
Nagyon rosszul csinálsz valamit ha te zuhanyzáskor felnyúlsz magadnak. Még a hüvelybemenetet sem kellene mosogatni!
Még akkor is minimális lenne az esély a terhességre ha a pasi ráverné a csapra telibe, nemhogy ha csak előváladékos.
A terhesség lehetetlen így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!