Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesen petefészekgyulladás?

Terhesen petefészekgyulladás?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy terhes vagyok, még nem tudom, de közben petefészekgyulladásom lett. Mostanra már nagyon fáj a bal oldalt. Orvoshoz csak hétfőn tudok menni. Mit tudok addig is csinálni házilag? Gyógyszert nem merek szedni semmit, de remélem ha terhes vagyok, akkor ez nem jelent majd semmi gondot.
2010. jún. 18. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod?Nekem ugyanilyen tünetem van bal oldalt fájdogál a hasam,plussz hányinger.Én jövőhét hétvégére nem várom.
2010. jún. 18. 19:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem még kb másfél hét múlva de4rül ki. Csak félek, hogy felfáztam, mert egyre jobban fáj. Cickafarkos űlőfürdőt veszek, mást nem merek. Neked mióta vannak ilyen tüneteid?
2010. jún. 18. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
NEkem tegnap kezdődött...De ma már erősebb a fájdalom.Még a munkehylemről is hazajöttem,mert megijedtem.Egyből el is aludtam.Ami egyébként is furcsa,mert az éjszaka kialudtam magam,és napközben nem nagyon szoktam szundikálni.Más tüneted nincs a fájdalmon kívül?
2010. jún. 18. 19:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincs, de még nem is lehetne, hiszen a napokban volt peteérésem. Szóval nekem még várni kell bőven míg kiderül. Neked viszont a fáradtság jó jel lehet.
2010. jún. 18. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor lehet azért fájdogál a petefészked,nem?NEm hiszem hogy gyulladásban lenne.De majd az orvos biztos tud vmit mondani hétfőn.Drukkolok,hogy semmi baj ne legyen!

Nekem pedig a beágyazódsái időszakban kellene most lennem,ha már van baby...na de majd kiderül.Csak zavarnak ezek a tünetek.Sok sikert Neked,aztán hétfőn írhatnál,hogy mit mondott a doki.

2010. jún. 18. 20:07
 6/7 A kérdező kommentje:
ok Neked is sok sikert:)
2010. jún. 18. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Mi történt amióta nem írtál?Fejlemények?Nagyon kíváncsi lennék rá,mert én is petefészek gyulladástól szenvedek,kaptam rá gyógyszert és lehet hogy babás vagyok közben.Most is olyan erősen görcsöl a hasam 1 héttel mensi előtt...

2011. júl. 8. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!