Hiába próbálkozom?
Ne szulj. Vagytok elegen a putriban.
Hallatlan ahogy itt megnyilvanulsz!
Van pofád azt írni hogy én vagyok a nagyon beteg ember?Idejössz rinyálni hogy nem esel teherbe 3honap után,és én vagyok a méltatlan mert kifejtem a véleményemet?
Veled hatalmas gondolok vannak és tényleg mindenki jobban jár ha nem szülsz erre a világra!A normális gondolkodás sem az erősséged,akkor a gyereknevelés hogyan is lehetne az?!
És én sem fejtenem ki jobban a véleményemet,mert még így is kultúráltabban fogalmaztam mint neked bármely hozzászólásod volt!
Szállj magadba egy kicsit,mert elásni úgysem tudod jobban magad!😂😂😂😂
Szerintem még egy jó pszichológust is keress fel! Aúgy próbáltak biztatni téged ezekkel a, szerinted negatív és alpári, válaszokkal! Mit gondoltál, majd azt írják, hogy "jaaaj te már vén vagy, jaja menj el, vizsgaljanak ki es menj haza sirni mert sosem lesz gyereked"?! Most ahogy így elképzellek a válaszaid alapján, olyan vagy mint akinek csak a család sulykolta az agyába, hogy kell egy gyerek mert kifutsz az időből, te pedig tudat alatt nem is akarod, mert minden áron azt akarod csak bizonyítani, hogy NEM LEHET GYEREKED!
Ha sikerül esetleg akkor nem lesz majd jobb érzés a babádra nézve arra gondolni, hogy igenis szerelemből lett, nem pedig amiatt mert válással fenyegetőztél?!
Illetve, attól hogy azt írod, hogy MÁR NEGYED ÉVE próbálkoztok, nem fog többnek tűnni 3 hónap.
Akkor mostmár igazán nyugton lehetsz!
Örülj a terhességnek és ne agyalj hülyeségeken.
És még egy fontos dolog,ne szokj hozza hogy mindig sikerül minden amit a fejedbe veszel,mert csalódásként fog érni ha valami mégsem jön össze😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!