Hiába próbálkozom?
18# vagyok
Szóval bármilyen tanácsot szívesen veszel,de ha valaki ír neked olyat ami neked nem tetszik,akkor azt rögtön támadásnak veszed?Nem olyat írtunk hogy húzzál a p..ba az ilyen kérdéssel,hanem mások is mint én,leirtuk neked hogy első körben nyugodj le és ne hisztizz hiszen még csak 3honapja próbálkoztok!Ha ennyire bizonytalan vagy a testetekkel és egészségetekkel kapcsolatban,menjetek orvoshoz,de ha megmondod a dokinak hogy 3honapja próbálkoztok,nem sok mindent fog veletek kezdeni!Esszerűbb első körben az andrológiai vizsgálat,ha attól félsz hogy a pároddal van gond a kora miatt!Nekem a férjem 50éves és olyan spermium száma van hogy bármelyik fiatal megirigyelhetné!Ha ez megvan,vizsgáltasd magad is!
Nálam az csapta ki a biztosítékot hogy elválsz ha nem sikerül a gyerek!Akárhogy is nézzük,ez önző dolog!Nem magatoknak akarsz szülni,hanem magadnak?
És a véleményem továbbra sem változott,miszerint első körben nyugodj le és ne kattogj ennyire a baba témán,mert ez is lehet az oka hogy nem esel teherbe!
28N
Honnan veszed a bátorságot, h ilyen stílusban írsz?
Honnan tudjuk, h volt tuszorepeszto injekciod, semmit nem írtál ezekről.
Uristen, borzaszto a stílusod, ahogy viselkedsz mint egy utolsó hisztis pitsa. Itt mindenki segítő szándékkal irt, miért írtál ki egyáltalán kérdést??? Ha már eldöntötted h neked nem lehet gyereked....? Nem bírsz még 2-3 hónapot próbálkozni? 35 év fölött fel év után már mehetsz vizsgálatokra és még körbe se röhögnek. Szegény párod, csak őt sajnálom, micsoda egy türelmetlen kattant harpia jutott neki... mutasd meg a kis megjegyzésed, biztos dijazni fogja, h emiatt elválnál. Idióta.
A kis ujjunkból kellett volna kiszívni hogy neked tüszőrepesztő injekciód volt?Egy szóval nem írtál erről,csak arról hogy 3honapja próbálkozol sikertelenül!
Egyébként pedig ha eltudtál menni injekcióra akkor vedd a fáradtságot és menj vissza a dokidhoz hogy elmondja mi ilyenkor a teendő és mik az esélyeid,ahelyett hogy itt támadsz mindenkire ok nélkül,mikor segítő szándékkal írnak az emberek!Nem is értem a problémádat!Az orvos minden kérdésedre választ adna de te mégis itt várod a választ a kérdésedre?Azt hiszed itt az oldalon orvosok válaszolnak a kérdésedre?
Üdv:a nagyon okos nőgyógyász és pszichológus 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!