Hiába próbálkozom?
Mi már 2 éve próbálkozunk még gyógyszerekkel is, semmi nem történt. Még peteérés sem. Ha tudod, akkor miért kérdezel itt? Szerintem már rég eldöntötted, hogy dokihoz mész.
Valószínűleg szurit fogsz kapni és minden rendben lesz.
Most mi is ezen az úton járunk.
Én első 2 gyerekem elsőre megfogantak, így reménytelien nekiálltunk a 3. babának. Már betétet sem vettem annyira azt hittem elsőre sikerül ő is :) aztán megjött.. És következő hónapban is.. Majd azután és azután is... December óta próbálkoztunk és csak most sikerült összehoznunk :)
Semmi gond nem volt, csak most nem jött elsőre, persze én is azért értetlenkedtem. Sőt kicsit már bosszantott a dolog, hogy mi van már és elhiszem, hogy neked még rosszabb hiszen első babád lenne. Mégis azt mondom nem kell aggódni, elkeseredni főleg ennyi idő után (tudod a jó munkához idő kell :D). Nagy valószínűsêggel nincs itt baj, és lesz baba hamarosan. Nagyon drukkolok, tudom milyen rossz most neked!
Hat ha ez téged megnyugtat akkor menj és vizsgaltasd ki magad. Nem veszitesz vele semmit “csak” pénzt. Közben tudtok próbálkozni is. Na de egyet gondolj már végig, egy ereje teljében levő 30 év alatti fiatal egészséges párnak aki éppen jókor (az ovulacio napján) van együtt is mindössze 30% esélye van. Akkor ha a statisztikát nézzük, nekik is kell minimum 3-4 hónap hogy összejöjjön. Mit vársz akkor magatoktol, nem is vagytok fiatalok. Egy kis türelem....
Ez tipikus példa a mostani generációra, el terveznek mindent szépen sorban, diploma, karrier, saját ház, autó, nyaralás és amikor eszükbe jut akkor baba projekt és el is várják, hogy bumm mint az összes többi, ez is a tervezett időpontban rogton sikerüljön. Sajna ez nem így megy :-/
És a tobbiek tanácsát is érdemes meg fogadnod, ne gorcsolj ennyire mert meg a végén egy jó kis pszichés blokk miatt nem fog összejönni!
Ha azt írod, bármilyen tanácsot elfogadsz, nekem lenne még:
Kicsit nyugodj le. Az tényleg semmi jóra nem vezet, ha ennyire stresszes vagy. A babához is rengeteg türelem kell majd.
Hőmérőzéssel egy hónap alatt ki tudod deríteni, hogy van-e ovulációd vagy sem. Ha nincs, akkor természetesen orvoshoz fordulsz, aki gyógyszeres segítséggel nagy valószínűséggel csinál neked peteérést.
Ha aggódsz a párod kora miatt akkor egy egyszerű sperma vizsgálattal mindenre fény derül.
Szerintem ez a maximum, amit 1 év próbálkozás alatt el lehet végeztetni.
Már ne haragudj, te ki osztott téged?!
Miért vagy ennyire idegbajos,miért veszel mindent sértésnek?!
Azt, h nem vesztesz semmit csak pénzt, úgy értettem hogy ha egészségesek vagytok és elrohansz magam klinikára akkor valóban nem vesztesz mást csak pénzt, nem?
És abban talán nincs igazam, hogy varázsütésre akarsz gyereket? 3 hónapról beszélünk könyörgöm! Ok, megijedtél, de attól nem lesz jobb, hogy ennyire begörcsölsz. Ha meg ennyire biztos vagy abban, hogy nem vagy egészséges akkor minek a kérdés?! 32 éves vagyok amúgy, nem vagyok öreg. Kicsit nyugodj már le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!