23 hós gyermekem van, barátnőmé is ennyi idős. Eddig sokat találkoztunk, de egy hónapja hiába próbálkozom. Mit csináljak?
Sajnálom:(
Nagyon rossz érzés lehet, de egy ideig én nem hívnám a helyedben. Nem üzennék, nem keresném. Ha az elmúlt időszakban csak Te tettél feléjük lépéseket, akkor valószínűleg tényleg elgondolkodtató, hogy neki mennyit ért ez a barátság...
Szerintem meg aki igazán fontos arra a munka mellett is jut idő, néha néha vagy felhívni 5 percre vagy dobni egy emailt...
szóval én ebből levenném hogy nem vagyunk neki olyan fontosak és nem keresném. Te kerested eddig, megtetted amit lehetett egy szava se lehet..
Próbálj meg más barátokat keresni (bár tudom h nehéz én is nehezen barátkozós fajta vagyok).
Én is nemrég jártam igy mint te..később kiderült hogy elfogalt anyucinak más barátnőkre volt ideje csak ránk nem...ami nem baj nem lehetünk mindenkinek full szimpik:)
Velem is ez történt sajnos:(de kicsit korábban.
Középiskolás kori barátnők voltunk,nekem megszületett első gyermekem,még minden oké volt,aztán neki is az első,nekem a 2.,na azóta el vagyok felejtve:(Ő neki a gyerek mellett már nincs ideje rám/ránk:(Én 2 gyerekkel is simán jövök-megyek,könnyen ismerkedek,könnyen beszélgetésbe elegyedek más anyukákkal,szóval szerencsére "nem hiányzik",legalábbis a szürke hétköznapokból,amúgy nagyon is.Sokszor hívtam és hívom is,hogy találkozzunk,de sosem ér rá,mindig van valami kifogás.Most kb a 25-30 alkalom után azt hiszem feladom.Túl lépek rajta és ennyi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!