1/8 A kérdező kommentje:
2011. febr. 18. 11:13
2/8 anonim válasza:
Én más fajtával csinálom, de sajnos erre azt kell mondanom, hogy nem. Ha Teszt olyan erős mint Controll, vagy sokkal erősebb nála csak akkor pozitív. Várj még egy pár napot és biztos jó lesz. Fontos hogy du-n csináld és előtte 4órán át legalább maradj távol a WC-től. :) és ne igyál akkor sok folyadékot, akkor koncentráltabb.
3/8 anonim válasza:
Úgy látszik gyorsan elküldtem az előző válaszom, bocsi. Én kb. negyed órát vártam de ezen már látom, hogy +. Szuper. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2011. febr. 18. 11:18
5/8 anonim válasza:
Én is csináltam bár az enyém facelle(rosmann)volt és nekem rögtön a T pirosodott be jó erősen és csak utána a C.Azért szorítok.
6/8 anonim válasza:
Te szabad szemmel jobban látod,mint mi a képekről..!Ha a két csík teljesen egyforma,akkor pozitív!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. febr. 18. 11:55
8/8 anonim válasza:
szia, a második képen szerintem is pozitív, bár nekem már volt olyan, hogy a "T" erősebb volt mint a "C". drukkolok nagyon. de szerintem is hasznos lenne, ha holnap is csinálnál egyet. úgy emlékszem, a tájékoztatón is rajta van, hogy egy teszt nem teszt...mármint ami az ovu teszteket illeti. hasonlítgatni kell őket egymáshoz. ha csinálsz holnap is egyet, már lesz miket összevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!