Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha késik a menstruációja a...

Ha késik a menstruációja a nőnek, akkor szokás szólni a férfinak?

Figyelt kérdés

Párkapcsolat, együttélés esetében. Ti hány nap után szóltok?

Engem eléggé kiborított a felismerés, így én elmondtam, hogy 3 napja késik. Nem tudom, hogy jól tettem-e. Feleslegesen stresszelem csak őt is?

2018. júl. 13. 17:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Tényleg? Komolyan? Pedig azt hittem, hogy ugyan olyan hatásos, mint a szoptatás. :D ...

(Sehol sem írtam, hogy ez védekezés. Nincsenek tévképzeteink arról, hogy mi számít annak.)

Én szerintem egész életemben így fogok érezni a terhesség iránt. Bennem nyomot hagyott, hogy császár lett, mert veszélyben voltunk. Egyébként védekezés mellett is aggódntam, aggódnék is, pont azért, amit írtam.

2018. júl. 13. 22:24
 22/22 anonim ***** válasza:
71%

Eszem megáll... Van két gyereketek és azt kérdezed, hogy ha terhes lennél mikor szólj a palidnak? Ne már!

Ennyire nem lehet valaki ostoba, felnőtt nő létére!

Amúgy tesztelni nem jutott eszedbe? Ha már ilyen "betonbiztos" védekezés választották...

2018. júl. 14. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!