Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha késik a menstruációja a...

Ha késik a menstruációja a nőnek, akkor szokás szólni a férfinak?

Figyelt kérdés

Párkapcsolat, együttélés esetében. Ti hány nap után szóltok?

Engem eléggé kiborított a felismerés, így én elmondtam, hogy 3 napja késik. Nem tudom, hogy jól tettem-e. Feleslegesen stresszelem csak őt is?

2018. júl. 13. 17:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha esélyes a terhesség,akkor igen,egyértelműen elmondanám.
2018. júl. 13. 17:56
 2/22 anonim ***** válasza:
64%
Egy két hét után illik szólni. Ha pozitív ha negatív a teszt. 3 nap az semmi. Bármikor megjöhet.
2018. júl. 13. 17:58
 3/22 anonim ***** válasza:
32%
3 nap :D Az NEM késés...
2018. júl. 13. 18:01
 4/22 A kérdező kommentje:
Megszakítással szoktuk befejezni. Ezért aggódok kicsit és ezért említettem meg neki is.
2018. júl. 13. 18:01
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
És mit reagált rá?
2018. júl. 13. 18:02
 6/22 A kérdező kommentje:
Azt, hogy minden rendben lesz, együtt mindent megoldunk.
2018. júl. 13. 18:05
 7/22 A kérdező kommentje:
Akkor mi számít késésnek?
2018. júl. 13. 18:06
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esély nem volt terhességre (gumival védekeztünk, el sem ment és azóta már kétszer megjött), de én egy hét után mondtam neki. Persze pár nappal később megjött, no para. De mivel engem is frusztrált a dolog, így elmondtam. Egy párkapcsolatban illik elmondani, ha valami bánt, főleg, ha ez a másikat is érinti.
2018. júl. 13. 18:12
 9/22 anonim ***** válasza:
93%
A megszakításos KÖZÖSÜLÉS az nem védekezés, hanem KÖZÖSÜLÉS. A védekezésnek kismillió biztonságos formája van, 2018-at írunk. Miért kell ritikózni, ha ekkora problémát okozna egy gyerek???
2018. júl. 13. 18:23
 10/22 A kérdező kommentje:

Van kettő, tehát nem okoz akkora gondot. Felnőttek is vagyunk, dolgozunk is. Ettől függetlenül igenis aggódom, a második terhességem sürgősségi császár volt. Ez bennem van és mindig is bennem lesz.

Nem írtam, hogy védekezésnek tartom, azt írtam, hogy így fejezzük be. :)

Tehát csak a kérdésem inkább arról szól, hogy nem szerettem volna traktálni feleslegesen ilyenekkel, ezért érdekel, hogy más hogy tenne/tesz.

2018. júl. 13. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!