Ha késik a menstruációja a nőnek, akkor szokás szólni a férfinak?
Párkapcsolat, együttélés esetében. Ti hány nap után szóltok?
Engem eléggé kiborított a felismerés, így én elmondtam, hogy 3 napja késik. Nem tudom, hogy jól tettem-e. Feleslegesen stresszelem csak őt is?
Teljesen természetesen beszélünk a ciklusomról. Nekem elég össze-visszák. Így ha nem jön időben, picit zsörtölődve mondom, ha időben jön, akkor meg örülök neki. Megosztom ezt vele is.
Egyébként védekezünk rendesen.
Az enyém is pontos szokott lenni. Kissé fáj a derekam, de állandóan álmos vagyok, így ma nagyon sokat aludtam a kisebbik gyerkőccel...nem valami kényelmes pózban, ez lehet attól is. Előtte mindig fáj a fejem, most semmi.
Elmondtam, mert feltűnt, hogy késik és nyugtalanít. Aztán elkezdett nyugtalanítani, hogy én nyugtalanítottam szegényt. :D
Érdekes,hogy két gyerek után most merül fel Benned ez kérdésként. Annyira márt csak ismered a párod, kialakultak a szokások,hogy mit beszéltek meg, mennyire aggódós, és mi az, amit csak akkor mondasz el Neki ha biztos vagy benne,hogy ne terheld vele.
Mivel nálam fordult már elő sajnos megszakított együttlétből terhesség, ezért én el szoktam mondani az aggodalmam ha pár napot késik.Ha ilyen nem fordult volna elő bizonyára nem mondanám, bármi megzavarhatja a ciklust.
Lehet a menstruációd sem magabiztos, ezért nem jön. :D
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!