Sok ízületi gyulladásom van kapom a biológia terápiát (HUMIRA) lehetséges babát vállalni?
Figyelt kérdés
Van itt olyan kismama aki ilyen helyzwtben van / volt? Meg köszönöm a válaszokat.2018. júl. 8. 09:14
1/4 anonim válasza:
Ez egy olyan kérdés, amit csakis orvostól kérdeznék meg, ő tud neked ebben személyre szabottan választ adni. Lehet más kismama is van itt, aki ilyennel küzdött, de nem lehet tudni, pontosan mennyit, hogyan kapott abból a gyógyszerbol, milyen kivizsgalasokon esett át, jobb, ha szakemberektől érdeklődsz egy ilyen kérdésben.
2/4 anonim válasza:
Nekem terhesség alatt merült fel a sokízületi gyulladás, így érdeklődtem a témáról, ha jól emlékszem biológiai terápia alatt nem kellene babát tervezni.
Az 1es jól írta, a terápiát az élethelyzetednek megfelelően orvos dönti el, vele kell konzultálnod, hogy ilyen esetben hogyan módosul a kezelésed, ha babát szeretnél.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm...természetes hogy meg fogom kérdezni orvostól is.addig is szeretnék tapasztalatokat olvasni statisztikai eredmény érdekelne. Ha van valaki még nagyon szívesen meg hallgatom olvasom.
2018. júl. 8. 14:42
4/4 anonim válasza:
crohn-colitis.hu fórumán van humirás topik. Azt gondolom, gyerekvállalász szempontjából az alapbetegség most mindegy, ha csak a gyógyszerre vagy kíváncsi. ott vannak/voltak kismamák is emlékeim szerint, bár rég nem jártam arra. Ott egészen biztosan kapsz releváns választ.
De persze fontos, hogy ilyen esetben mindig az orvosé az utolsó szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!