Emelt kémia érettségi ősszel lehetséges?
Sziasztok, most is írtam emeltet kémiából, de szörnyen elrontottam. Szerintetek egy nyár alatt magántanárral fel lehet készülni, hogy egy 70-80% meglegyen...Nem vagyok zseni, ahhoz hogy 5-ös eredményeim legyenek meg kell dolgoznom. (persze nem szakadok meg, de nem vagyok olyan, hogy hallom/ elolvasom egyszer és már tudom is. Ismételnem és értenem kell amit tanulok, nem vagyok jó magoló). Szerintetek reális a cél? Volt akinek sikerült hasonló helyzetből, hasonló képsességekkel javítani? A bioszom viszonylag jó lett, de azt is fel akarnám nyomni 80% felé. (Ezt egyedül oldanám meg). Erre készülnék a nyár igen nagy százalékában.
A segítséget előre is köszönöm.😊
Sztem attól függ,hogy most milyen szinten állsz. Ha 40% körüli lett most az érettségid, akkor fel lehet tornázni 70-80%-ra. Ha kevesebb, akkor jobban oda kell tenni magad.
Nagyon sok múlik a motivációdon.
Fel tudlak készíteni az emeltre, ha magántanárt keresel. Tudom,hogy ez nem volt a kérdésben, csak informáltalak.
Hajrá! ;)
Nem nyelvből meg infóból lehet menni
csak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!