Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetséges felkészülni 12....

Lehetséges felkészülni 12. félévétől emelt szintű bilógia érettségire különtanár segítségével?

Figyelt kérdés

Idén érettségizek, és eddig a biológiából kb. 2 éve a középszintüre gyakorlok. Mostanában viszont elbizonytalanodtam, hogy vajon így meglenne-e a megfelelő pontszám.

Február elejétől emelt biológia előkészítőre fogok járni április végéig, heti 4 órában. Emellett még az iskolában járnék fakultációra és otthon is tanulnék rendszeresen.

Szerintetek így megírhatom az emelt érettségit legalább 45-60%-ra?

2018. jan. 20. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, sok dolog csak elhatározás és kitartás kérdése. Úgyhogy szerintem bőven meglehet. Van még körülbelül 105 napunk az érettségiig. Na most az sok mindenre elég. A lényeg, hogy TUDD MIVEL ÁLLSZ SZEMBEN. Tehát tessék szépen kitölteni az elmúlt évekből a feladatsorokat.

Sok sikert, menni fog! :)

2018. jan. 20. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akár 80+%-ra is!
2018. jan. 21. 08:50
 3/4 anonim válasza:

Lehetséges, bármi lehetséges ^^ Azt gondolom, ha tudnád a közepet 80-90%ra, menne az emelt is 45-60ra különös készülés nélkül is.

Bár itt azt is érdemes átgondolni, hogy ha 45-60% a cél, akkor megéri-e emeltezni, átszámoltad? van más emelted is, egyéb pluszpontok? Nyelvvizsga esetleg?

Én is idén érettségizek, és elég nehéz volt emeltet választani... bár az is igaz, nekem elég pluszpontom van így csak egy emelt kell hogy ki tudjam maxolni a pluszpontjaimat és szerencsére amiket kinéztem sehol sem követelmény a 2 emelt ^^

2018. jan. 21. 11:43
 4/4 anonim válasza:
100%
Én tavaly az emelt Biosz előtt másfél hónappal kezdtem el tanulni és 64% lett.
2018. ápr. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!