Mit tehetetek, hogy sikerüljön teherbeesnem?
39 éves vagyok,van már 3 gyermekem,sőt áprilisba nagymama is lettem.A házasságom válással végződött.Jelenlegi párommal 3 éve vagyunk együtt,ő 38 éves.A 2 kiskorú gyermekem is közösen neveljük.A helyzet az,hogy neki nincs sajátja és szeretne.Tavaj terhes voltam,de mivel még egyikünknek se volt biztos munkahelye(határozott idejű szerződésünk volt),úgy döntöttünk nem merjük még bevállalni.Mostanra új szerződéssel dolgozunk,úgy mond biztos helyünk van,szeretnénk egy közös babát.Sajnos ez idáig nem jött össze,pedig odafigyelek arra mikor van peteérésem!Valaki tudna esetleg valami tanácsot adni mivel nővelhetnénk a terhebeesés eséjét?
Negatív kommemtelők kíméljenek...
Köszönöm a tanácsokat és a biztató szavakat! Igyekszem mindent betartani,bár lehet lesz amit nem tudok beszerezni,mivel Németországba élünk! Ha sikerül a baba jelezni fogom :)
A lányom gyógyszert váltott és valószinüleg e miatt lett terhes,nem tervezett baba volt,de úgyan azt a szeretett kapja mintha az lett volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!