Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több mint egy éve? Próbálkozun...

Több mint egy éve? Próbálkozunk párommal, de eddig még nem sikerült teherbeesnem. A páromnak már van egy kislánya az előző kapcsolatából, viszont nekem az előző kapcsolatomból sem sikerült teherbeesnem.

Figyelt kérdés
Akkor is kb egy évig próbálkoztunk ,azóta neki is lett gyereke egy másik nőtől. Ezért gondolom hogy velem van a probléma. Vérvételen voltam,cukor,tsh szint rendben,az eredmények jók voltak, bár a koleszterin szintem picit magas. Menstruációs ciklus rendben,pontosan meg jön 30 napra.El szeretnék menni további kivizsgálásra,de sokat hiztam az elmúlt 2 évben,igaz adtam már le valamennyit de sajnos lassan mennek le a kilók. Szerintetek "foglalkoznak" majd velem,vagy addig nem amíg le nem fogyok? Mivel a vér eredmények jók lettek nem hiszem hogy a túlsúly hormonális eredetű lenne. Nagyon szeretnénk már kisbabát , de így hogy van rajtam felesleg nem merek elmenni orvoshoz. 23/173cm/84kg

2017. okt. 27. 11:20
 1/7 Wadmalac ***** válasza:
100%

Ha túl sűrűn próbálkoztok, akkor párod gyakorlatilag vaktölténnyel lő. :)

A spermiumnak is kell egy kis utántermelődési idő.

2017. okt. 27. 13:39
 2/7 A kérdező kommentje:
2-3 naponta szeretkezünk,peteèrèsem is van mert közép időben fájnak a melleim és van hogy enyhèn görcsölök... Hüvely váladék is megváltozik stb... Tudom, ettől függetlenül még nem biztos hogy megreped a tüsző. El kezdem a termesztert mert sok jót hallottam róla, hogyha 3 hónap múlva sem jön össze akkor megyek orvoshoz...
2017. okt. 27. 14:14
 3/7 A kérdező kommentje:
*trimesztert
2017. okt. 27. 14:14
 4/7 Wadmalac ***** válasza:

Prod? Spermaszámlálás, vitalitás teszt?

Ha jól emlékszem, vércsoport-ütközés is lehet ok.

2017. okt. 27. 14:16
 5/7 anonim válasza:
Teljes hormon sor volt nezve? Mert attol hogy rendben a ciklusok attol lehet hogy pcos all a hatterben
2017. okt. 28. 12:49
 6/7 anonim válasza:
Vagy egyeb hormonalis betegseg ezt igy lathatatlanba nem lehet megmondnai
2017. okt. 28. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Peteérés előtt 1 hét szünetet kellene tartani.

Azalatt senkinek semmi, egyedül se!

2017. okt. 29. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!