Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy így is sikerül...

Lehetséges hogy így is sikerüljőn az inszemináció?

Figyelt kérdés
Szombaton kell beadnom a tüszőrepesztőt és hétfőn 12:00kor lenne az inszeminácio.A férjem pont hétfőn hajnalba megy vissz dolgozni.Aztmondta az orvos h vegyük le a mintát mielőtt indul és tartsam melegen délbe pedig vigyem be.Lehetséges ez egyàltalán hogy így "jó"marad a minta?Kérlek írjatok.Nagyon elvagyok keseredve
2017. okt. 5. 18:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Miért nem adja le holnap es fagyasztják le.
2017. okt. 5. 19:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk ügy működik, hogy reggel 8-kor le kell adni a mintát frissen az intézetben és "egy" óra múlva van inszeminacio. Kétszer volt inszemunk, mindkétszer 1 óra után kerültünk be. Mindkétszer megkérdeztem, hogy ez így jó-e. Azt mondták, hogy igen, mert az átmeneti időben valamilyen tápoldatban tartják őket. Igazuk lett, mert a második inszem sikeres volt (hármas ikrekkel vagyok terhes). De ha így simán van tárolva, akkor nem tudom, hogy mennyire lehet sikeres a dolog.
2017. okt. 5. 19:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok.Nagyon elvagyok keseredve mert szerintem ez nemigy mukodik h én csak melengetem kozel 8oran keresztűl es még jó ugyis
2017. okt. 5. 20:10
 4/15 A kérdező kommentje:
A fagyasztást felsem ajánlotta.Ez a hónap akkor sajnos eluszik :(
2017. okt. 5. 20:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Max 1,5 órát életképesek levegőn. Szóljon a párod, hogy késöbb megy.
2017. okt. 5. 21:35
 6/15 A kérdező kommentje:
Szeretnék egy véleményt vagy tanácsot kérni.Azért megyünk inszemre mert a férjemnek kicsit alacsony a spermaszáma16millio/ml ebből 30% a gyors.Nálam mindenrendbe.Meg ezt leszámitva nálais.Na most szombaton megyek még ultrahangra ahol ugye elvileg már lesz akkora tüszőm h aznap beadhatom a tüszőrepesztőt.És ha aznap meg másnap együtt lennék a férjemmel akkor azért nagy esély lenne h esetleg spontán összejön a baba?Mert a hétfői dolog h melegen tartsam 8oran keresztül a spermát az nonszensz számomra.Mit gondoltok?
2017. okt. 5. 21:36
 7/15 A kérdező kommentje:
Hidd el mar nekunk is eszünkbe jutott de nem egyedül megy ki dolgozni hanem többen és nemolyan egyszerű így sajnos
2017. okt. 5. 21:37
 8/15 hanga86 ***** válasza:

Szia! Spermatográf vizsgálatnál is csak fél óránk volt,h beérjünk vele,így kétlem,h bármit is lehetne kezdeni velük ennyi idő után 😞 Legyetek együtt ai injekció után ma és holnap is,esetleg hétfő hajnalban.Hátha nem véletlenül nem akar össze jönni az inszem 😉 Drukkolok!

Hanga

2017. okt. 7. 16:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Vagy reggel bemennie 8ra és ott leadni a mintát.
2017. okt. 7. 17:30
 10/15 A kérdező kommentje:
Ma 23x19mmes volt a tüszőm.15:00kor beadtam a szurit:)Most "csak"házasélet lesz az orvos utasitasara holnap delutan és hajnali 3korul mielott a férjem indul :)Azt mondta h nem olyan rossz a spermája h esélytelen lenne így is összehozni.Hétfotol pedig utrogestant szedek majd aztan 2het mulva kiderul:)
2017. okt. 7. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!