Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hányadikra sikerült az...

Kinek hányadikra sikerült az inszemináció?

Figyelt kérdés
Kb 2hét múlva lesz az első inszeminációm.Minden rendbe van velem van peteeres,menstruáció rendszeres,hormonok rendben.Párom is rendben van leszámítva hogy a spermája kicsit kevés és lassú.16millio/ml és ebből 30%-ék a gyors.Tudom hogy kb 15-20%-ék az esély,de kiváncsi lennék tapasztalatokra.Egy éve nemjön a baba.De van már egy 2évesem ő spontán összejött
2017. szept. 27. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekünk a 3. sikerült, barátnőmnek az 5.
2017. szept. 27. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a második sikerült, harmas ikrek. A mi intézményünkben 10% esélyt mondanak. Tavaly 530 inszembol 52 sikerült egyébként ebben az intézetben.
2017. szept. 27. 18:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk 6-ból 1 sem sikerült, de az évek alatt többször is volt kémiai terhességem, illetve 2 méhen kívüli terhességem is, tehát egyébként a hormonok stb. jók. Nyáron derült ki a 2.-ik méhen kívülinél, hogy hiába volt átjárható a petevezetékem, a csillócskák nem jól működtek, így valószínűleg a kémiai terhességek is méhen kívül kezdtek fejlődni.

Szerintem ha csak amiatt nem sikerült eddig hogy a párod katonái nem a leggyorsabbak és nincs belőle olyan sok, akkor az inszemmel nagyobb az esélyetek, és ha nem is elsőre, de max a 2-3.-ik sikerülni fog. Drukkolok és írj majd mi volt!

2017. szept. 28. 05:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekünk most volt a második, és nem sikerült.

Már van egy természetes úton fogant 4 évesünk (rá is sokat vártunk).

Most épp agyalunk menjünk e harmadikra.

Nagy kalappal, remélem szerencsétek lesz elsőre!

2017. szept. 29. 06:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.Holnap megyek ultrahangra utoljára szombaton voltam akkor 10mm volt a domináns tüsző.Kiváncsi leszek holnap mekkora lesz.Izgatott vagyok de azért ez h elsőre nem igazán sikerült senkinek ez elkeserít.De reménykedek majd nagyon
2017. okt. 2. 22:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Ma már 16mm-es volt a tüszőm
2017. okt. 3. 16:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bocsi de nem válasz inkább érdeklődnék,hogy kit tudtok ajánlani ez ügyben? Köszi

2017. okt. 14. 11:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Akiknek volt már inszem.A zárójelentésre rávan írva mennyi volt a sperma?
2017. nov. 20. 07:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk rairjak, hogy tisztítás, turbózás után összesen mennyi jó sperma maradt. Legalább 5 milliónak kell nálunk lenni, az alatt nem végzik el az inszemet. Nálunk ilyenkor már nem a ml-kénti mennyiséget tüntetik fel, hanem az össz. számát az egeszseges spermiumoknak.
2017. nov. 20. 08:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, végül is sikerült?? Nekem elsőre igen, de sajnos beteg lett a babám :(
2018. máj. 15. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!