Valaki megnyugtatni?
Segítség! Velgyn tablettát szedek. A fehér tabikkal kezdtem, mert mikor megjött akkor kezdtem el szedni?
1 hét után csináltuk a párommal. Nincsenek terhességi tüneteim, de lehetek terhes?
23/lány
de a fehér tabikkal kezdtem. Akkor is biztonságot nyújt?
Amúgy már szedtem csak nődokim mondta hogy 3 hónapos szünetet kell tartsak mert minden bajom volt a gyógyszertől.
Jézusom,direkt oda van írva,hogy a rózsaszínnel kell kezdeni!Nem tudsz értelmezni pár sort..?
Lehetsz terhes,hiszen az első 4 napban olyan,mintha nem is szedtél volna gyógyszert.Gyakorlatilag 3 nap szedés után szexeltetek,ráadásul nem a menstruációd első napján vetted be így az első szemet,ugye,hanem a végül is az 5-en.Tehát akkor kellett volna 1 hetet várni.
Jaj,akkor nincs gáz.:)
2 hét után már védve vagy,de ha gondolod,az aktus után 2 héttel tesztelj egyet,hogy megnyugodj.
nem telt még el:( De viszont vérzek. :(
Ez jelenthet valamit?
Az előfordulhat pár hónapig.De tudod,ez nem menstruáció,erre nem lehet alapozni.
Ha 2 hét előtt csinálsz tesztet,akkor még korai lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!