A 8 hos babam rettenetesen hisztis lett. Lehetseges ez ilyen korban? Ha vmi nem ugy tortenik, ahogyan o akarja, akkor ordit es belelovalja magat annyira, h alig tudom megnyugtatni!
Most kezdődik!
Nekem a lassan 14 honaposom már ha a jatszoterrol megyunk haza nyomja ki magat a babakocsiban mikozben teli szájjal üvölt.
Nem csinálsz rosszul semmit,mutatja hogy neki is van akarata mostantól.... :)
Ha úgy vesszük, már egy újszülött is sír, ha nem tetszik neki, hogy leteszed.
Amúgy igen, az én lányom a pelenkacserét is végigüvölti, a mozgása korlátozása ez, komoly dolog..
Mindegy hogy nevezzük amúgy.. Hogy mit lehet vele kezdeni, a példáddal kapcsolatban, eszik kézzel? Hátha érdekesebb neki. Az én lányom akkor megül az etetőszékben. Kanállal próbáltam, hogy neki is adok egyet, mellé meg etetem egy másik kanállal, de az nem köti le elég ideig, egy próbát ettől megér. Rövid ideig azért elvan így ülve, míg a kanalat a tálhoz ütögeti. A semmitől jobb. Biztosan éhes, ha eteted? Az enyém nem annyira de ha ráhagynám, napi 2-3 evése lenne maximum...
Mindig is ilyen volt? Kisebb korban milyen habitusú volt babád? 3-4 hónapos korban?
Fogzással hogy álltok?
8 hosan kezdenek kialakulni a félelmek. Pl gyerekem soha nem félt a kinti zajoktol pl heti kukásauto, de 8 hosan pánikrohamot kapott.
Ajánlom olvasni a fejlődési szakaszokrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!