Egy hét éves fiú bébiszittere vagyok és rettenetesen viselkedik velem. Mit tehetnék?
Az jutott első blikkre az eszembe, hogy ennek a 7 éves kisfiúnak nem veled van baja, hanem azzal, hogy a szülei helyett a babysitter neveli. Persze, lehet, hogy hülyeség, és lehet, hogy mintaszülei vannak, akik minden munkán kívüli idejüket a gyerekeikkel töltik, de valamiért olyan sejtésem van, hogy nagyon keveset vannak jelen a szülők a gyerekeik életében, ezért kellett Neked odaköltöznöd.
Szerintem ez a fiúcska hiányolja a szülői figyelmet, és mivel te vagy kéznél, szülei helyett is te vagy ott nekik, rajtad vezeti le.
Vszleg idővel meg fog békélni, ha elfogadja a helyzetet, hogy a szülei nincsenek sehol. És ezen a ponton (ha kitartó vagy) a bizalmába is fogadhat...és komolyan sérülhet is, ha egyszer majd te is kilépsz az életéből.
Passzol valami abból, amit leírtam?
Ha a szülőknek szabadidejük van, mindig velük vannak és nagyon jól nevelik őket, mármint a módszerük szuper. Az viszont igaz, hogy keveset vannak velük. Így néz ki egy hetünk:
Szombat, vasárnap, hétfő végig a szülőké.
Kedden a szülők viszik őket reggel oviba-suliba, én hozom a kislányt, a kisfiú egyedül jön haza. Én vagyok velük maximum 6-ig, utána a szülők vannak velük.
Szerdán, csütörtökön, pénteken én viszem őket és hozom a kislányt, szintén max. 6-ig vagyok velük, utána a szülőkkel vannak.
A kisfiú 7 éves, a kislány 4, és kb pont egy hónapja vagyok itt.
Ráadásul ma reggel odajött hozzám és csak úgy odanyúlt a legintimebb pontomhoz... Egyre rosszabb, úgy érzem. Nagyon szeretném, hogy rendes bébiszitter-gyerek viszonyunk legyen, de egyszerűen kifogytam az ötletekből.
a kisfiú csak próbálgat téged...Te vagy az új bébiszitter és lesi meddig mehet el. Ne úgy gondolkodj, hogy mit tegyél a főnököd gyerekével, hanem gondolkodj úgy mintha a te gyereked lenne vagy kistesód és hogy aszerint miképp járnál el?
Én amúgy közölném vele, hogy mert ezt meg ezt csináltad ezért most csak a húgoddal fogok játszani és neked nézned kell, de nem szállhastz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!