Biztos más is van így mint én. Megpróbáljuk megnyugtatni egymást? Kérlek, tartsatok velem!
Velem?... Tavaly a családom: 4 tesó, és a nevelőapám, akit sajátomként szeretek és az édesanyám elköltözött Hollandiába. Nagyon jó viszonyban voltunk, és mikor megtudtam július elején, hogy megvan a végleges időpont, elég nehezen viseltem. Aztán abbahagytam a fogi tablettát, és mire meg kellett volna jönnie, kiderült, hogy terhes vagyok. Nagyon boldogok voltunk a párommal, akivel akkor már 7 éve voltunk együtt. Aztán egy nap belázasodtam a munkahelyemen, és rá 1,5 hétre elvetéltem. Kiderült, hogy a légkondi okozta a fertőzésemet. Sajnos, ahogy kilábaltam volna az egyik fertőzésből, mindjárt jött a másik, mind a légkonditól... Amikor aztán elkezdtem inni a gyógyteát és használni a fertőtlenítő olajat (párologtattam). A nőgyógyászom javaslatára elültem egy másik helyre a munkahelyemen, és kb. 3-4 hónapja van rendszeres ciklusom és peteérésem. Lassan megemésztettem, hogy a családom a világ másik végén van. Felmondtam a munkahelyemen és megpróbálom az itthoni dolgaimat is rendbe tenni. És már nem görcsölök, most abba hagytam a teát, kíváncsi vagyok, így is működöm-e. És szépen lassan rájöttem, hogy mit tanultam én a vetélésből, és hogy miért történt mindez velem/velünk. Írj te is! Mi pontosan a betegséged, nem sokat tudok róla. Keressünk együtt miértet! Én már nem szeretnék keseregni! Ha gondolod, leírhatom Neked, hogy én mire jöttem rá!
Köszi, hogy írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!