Milyen terhes vitamint szedjek?
Figyelt kérdés
Szeretnénk babát és szeretnék szedni terhesség előtti vitamint!ki mit szedett? Mi vált be!? Változtattok valamit az étrenden? Van amitől hamarabb lesz baba?2018. jún. 8. 10:58
1/8 anonim válasza:
Olyan egesz biztos nincs amitol elobb lesz baba.
Olyan viszont igen ami feltolti a vitaminraktarodat.
En elevitet szedtem de kihanytam.
Most dmeset ez kicsit jobb.
2/8 anonim válasza:
Szia. Én a dm sajatmarkas A-Z. Ig Mama vitamint szedtem.60db os 1000ft körül van. Tökéletes volt a verkepem is jó lett majd szoptatás alatt is szedtem fél évig. Csak ajánlani tudom. Nálam jobban bevalt mint a drágább társai.
3/8 anonim válasza:
A világon semmin nem változtattam, és nem is szedtem semmit.
Ha igyekszel vitamindúsan táplálkozni az bőven elég.
4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagyon kevés gyümölcsöt eszek! MagneB6 ot szedek!mennyivel a terhesség előtt kell szedni? Most próbálkozunk 1 éve, de komolyabban 3hónapja!
2018. jún. 8. 11:14
5/8 anonim válasza:
Femibion! Most a 2.babával is ezt szedem, semmi bajt nem okozott.
6/8 anonim válasza:
Természetesen plusz vitamin szedése semmi bajt nem okoz. Ellenben drága vizeletet eredményez.
Nem kell folyamatosan szedni, a felesleges mennyiséget kipisiled. Kúraszerűen érdemes csak szedni.
7/8 anonim válasza:
Terhesvitamint nem szedek. Viszont külön szed: C-vitamint, magnéziumot, vasat+folsav pezsgőtablettát és D-vitamint!
8/8 anonim válasza:
Én Elevitet szedtem. Ami segítette szerintem a teherbeesést; az E vitamin volt, 100 mg-t szedtem fél hónapig aztán pozitívat teszteltem. Előtte 4 hónapig próbálkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!