Akik nem szednek terhes vitamint, milyent szedtek?
3 hónapja próbálkozunk és terhes vitamint semmiképp nem szedek.
2 hónapja folsavat, és 1 hónapja magnéziumot és B6-ot.
E vitamint olvastam, hogy nagyon hasznos ilyenkor nekem és a páromnak is. Csak ennyi bogyót bevenni...
Jó lenne valamilyen komplex vitamin.
Ti mit szedtek?
"milyent" 😂
"Jó lenne valamilyen komplex vitamin"
"terhes vitamint semmiképp nem szedek. "
De sok bogyót se akarsz.
Akkor?!
Ne szedj semmit, aztán probléma megoldva
2 ismerősömnek is autista kisbabája született és terhesvitamint szedtek... semmiképp nem szedek!
Úgy komplex, hogy magnézium, b és e vitamin legyen benne.
És olyanokat kérdeztem, akik ilyent szednek, nem pedig okoskodást!
Terhesvitamint szedtek, ezen kívül ultrahang vizsgálatokra is jártak, szexeltek a terhesség alatt, gyakran simogatták a pocakjukat és éjjel ágyban aludtak.
Jobb, ha ezeket sem csinálod, hátha veszélyesek. De ha inkább körülnézel, hányan szednek terhesvitamint, szeretkeznek és csinálnak még egy csomó dolgot, majd semmi baj a gyermekükkel, akkor nem kínzod magad ilyen oktalan ostobaságokal.
Majd ha olvasol egy kutatást, ahol két csoport anya között csak annyi a különbség, hogy az egyik terhesvitamint szed a másik pedig placebot, és az előbbiben több autista gyermek születik, mint az utóbbiban, akkor kezdj aggódni.
Terhesvitamint én sem szerettem vna szedni mielőtt terhes nem leszek, E-D vitamint szedtem és folsavat! Nem art a terhesvitamin de én feleslegesnek tartom. A nők nagyon nagy része anélkül lesz terhes, es mivel ugy gondolom h egészségesen étkezem felesleges lett vna ha a pozitív teszt előtt már szedem.
Utána /mostterhesen a 20.hétig elevitet szedtem ,12.hetig kulon folsavat is mert igy ajánlotta az orvos. Plusz gorcsokre mg!
Azóta vasat (bár azt kismamavitamin mellé is kellett) mg-t és néha bekapoj egy szem kalciumot vagy omega 3 kapszulát. De ami minden napos az az mg és vas!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!