Szülés után könnyebben teherbe estetek?

Nem
Ha szoptatsz normálisan akkor pont kevés az esély
Jó esetben ilyenkor egy normális női szervezet még nem is menstruál és ovulációja sincs
Vagy te már is szülnéd a következőt?
Már nem szoptatok, és rendesen menstruálok.
Jajj...még korai lenne a következő, meg már van 2 gyerek. Egy 6 éves és egy 8 hónapos. Csak kovácsiságból kérdezem
Folytatom mert véletlenül félrenyomtam és kiírta...
....szóval kíváncsiságból kérdezem mert olvasgatok itt a gyerekvállalás oldalon és valahogy ez a kérdés beugrott. 😃😃

Jajj ez a baromság szoptatás alatt nem lehetsz terhes!
2.3.4. Gyerekemmel szoptatás alatt lettem terhes.
Normália szervezet ilyrnkor nem mensrtuál???
1. Válaszoló ha nem tudsz vmit maradj csendben!
És ha mar szülne a kérdező akkor mi van?
Mi így terveztük,kicsi legyen a korkülömbség.
Kérdező nalunk nem volt gond,ahogy elterveztük következő hónapba mar terhes voltam.
Sok sikert!

Ez teljesen egyéni. (A szoptatás meg csökkentheti az esélyeket, de nem véd persze.) Van, akinek az egyik gyerek gyorsabban jön össze, a másik nehezebben, de a fordítottjára is tudok példát.
Ha te már menstruálsz és az előző gyerek is összejött, statisztikailag jobb esélyed van rá, hogy most is így lesz.

"Jó esetben ilyenkor egy normális női szervezet még nem is menstruál és ovulációja sincs"
Akkor az én szervezetem nem normális, mert igény szerinti, kizárólagos szoptatás mellett megjött 8 héttel szülés után. Azaz nyilván ovulációm is volt. Meg még elég sok nőnek egyébként, totál egyénfüggő. Jó nagy baromságot sikerült ideírni...

Köszönöm a válaszokat. Nincs tervben még egy baba, de ha véletlenül össze jönne akkor örülnénk neki is.
Az első gyerekre 7 évet vártunk, a másodikra 2 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!