Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teherbe estetek mikor...

Mikor teherbe estetek mikor kezdett el fájni, feszülni a mellletek? Nem várt előtt hány nappal?

Figyelt kérdés
Nekem menszesz előtt is mindig fáj most 8-9 napom van még a nem vártig! Picit ma el kezdett fájni!így akkor nem sikerült teherbe esni? Korai még ez a terhességhez nem?
2018. máj. 26. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltak ilyenek
2018. máj. 26. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Sosem fájt a mellem, menzeszek előtt sem, terhesen sem és szoptatás alatt sem. 4 gyerekem van. 😊
2018. máj. 26. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Erről ne gyűjts statisztikai adatokat mert a női szervezet nem beprogramozott robot, hogy minden nőnek terhesség esetén elmaradás előtti 5. naptól fáj a melle.....

10 nőből 4-nek nem fáj, a többinek meg totál elszórva x nappal előtte vagy épp csak utána.

Magyarul ez a kérdés abszolút olyan mintha pl. azt kerdeznéd hogy ha kinézünk az ablakon mit látunk... ha valaki azt írja buszt, az nem jelenti azt hogy huh akkor te is buszt fogsz látni a te ablakodból épp akkor.

2018. máj. 26. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvart elott par nappal kezdet el fajni a mellem de sokkal jobban mint menstruacio elott szokott. De ez nem torvenyszeru, van akinek semmi tunete sincs a nemvart elott
2018. máj. 27. 07:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem pár nappal a nem várt előtt jelentkeztek tünetek a mellemen, de nem fájt, vagy duzzadt, mint menzesz előtt szokott, hanem a mellbimbóim nagyon érzékenyek lettek. Először azt hittem, hajszál került a melltartómba, az piszkálja, aztán kimentem a mosdóba, hogy ki szedjem, és nem találtam semmit. Egy pár nap után elmúlt. Szerintem, megint kismama vagyok, holnap veszek tesztet, de most semmit sem érzek a melleimen, csak nem jött meg, meg nagyon fáradt vagyok egész nap. De semmi egyéb, bár nem 100%,hogy terhes vagyok. Csak 99% 😀
2018. máj. 27. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
A nem várt előtt 5 nappal, ahogy szokott, csak most nem múlt el és nem jött a mensi. Úgy a 10. hétig nagyon fájtak.
2018. máj. 27. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom ilyenekre nem igazán lehet adni, bár nekem egy héttel az esedékes mensi előtt kezdett el irgalmatlanul fájni a mellem, pedig sosem fájt előtte és azóta se. Vmiért mégsem gondoltam terhességre, inkább a férjemet hibáztattam, hogy túl erősen masszírozta. Ja és egy héttel az esedékes után lett halványpozi tesztem.
2018. máj. 27. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!