Szerintetek ez pozitiv? Mensi elött vagyok 2 nappal. Vannak terhes tüneteim viszont mensi szerű görcseim is.
2018. máj. 17. 20:46
1/20 anonim válasza:
Nekem e negatívnak tűnik. De várj még ár napot, hátha.
2/20 anonim válasza:
Akár, de nem merném 100% kijelenteni
Nekem akkor szokott így kinézni, amikor épp szívja fel a vizeletet, utána. Arózsaszín homály el szokott tűnni.... Aztán pozi lett vagy nem....
Úgyh holnap új teszt?
Drukk
3/20 A kérdező kommentje:
Ki fehéredett egyébként és látni a csikot de nagyon halványan. Nem élem bele magam mert közben olyan mindjárt meg jön érzésem is van
2018. máj. 17. 20:54
4/20 anonim válasza:
Par nap múlva csinálj egyet. Nekem pl úgy tűnik, hogy pozitív lesz ez.
5/20 anonim válasza:
Ne adj a menzi szerű érzésre, attól lehetsz terhes, nekem is így volt.
A teszteden látom a második csíkot de egyértelműen nem merném pozitívnak mondani, reménykeltő, maradjunk annyiban. :)
6/20 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem lesz mensi a vége. minden esetre holnap tesztelek egy újabbat
2018. máj. 17. 21:01
7/20 anonim válasza:
A kiszaradt tesztrol nincs kep?
8/20 anonim válasza:
Ez pozi, ket nap mulva ismeteld meg. Szurkolok! :)
9/20 A kérdező kommentje:
Nincs. Sajnos nem tartottam meg a tesztet és szaradt állapotba nem csináltam rola képet.de egyépként azon is lehetett látni de kb ilyen halványan mint ezen.és még nem használtam tesztet mert ugy fél éve terveztuk el a gyereket.azert is nem igazán tudom hogy ilyenkor mi van.azt tudom hogy holnap megint tesztelek
2018. máj. 17. 21:25
10/20 anonim válasza:
A mindjárt megjön érzés is lehet a terhesség egyik tünete. 😄
Nekem nagyon halvány pozitívnak rűnik,de ezt csak halkan mondom. 2 nap múlva,reggeli vizeletből csinálj,az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!