Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordult valakivel hogy...

Előfordult valakivel hogy menzesze előtt 5 nappal hányt? Végül kiderült hogy terhes.

Figyelt kérdés
Nincs tervben babatervezés de az lennék nem lenne semmi gond. Vasárnap este hétfö hajnal 5 ig hánytam. Hétfön semmi bajom nem volt. Ma megint émelygek, hétvégén várom a menzeszem. Tesztet még szerintem korai lenne. Ha nem jön meg akkor csinálok.

2018. ápr. 3. 10:48
 1/10 A kérdező kommentje:
Amikor vírusos voltam akkor 3-4 napig rosszul voltam. Tegnap semmi bajom nem volt. Ma újra émelygek
2018. ápr. 3. 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
41%

Ha még korai a teszt,az azt jelenti,hogy nincs a szervezetben HCG,ergo az illető nem terhes.Így értelemszerűen terhességtől nem hányhat.

Egyébként a hányás,mint terhességi tünet a terhesség 3-4.hónapjában kezdődik..

2018. ápr. 3. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
*hetében (nem hónapjában)
2018. ápr. 3. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

2-es, a 3-4. hónapban a hányás már elmúlik, nem kezdődik... te se nagyon vagy képben.

Kérdező, általában az 5-6. héten kezdődik a hányás, de van, hogy előbb, bár ritka. Barátnőmnek pl. negatív volt a tesztje, de már hányt, ami nem is maradt abba a 11. hétig. Szóval nála ez már azelőtt elkezdődött, hogy pozit tesztelt volna.

2018. ápr. 3. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja látom javítottál, akkor bocs. De megsúgom, a 3. hét még a pozitív teszt előtt van többnyire...
2018. ápr. 3. 14:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Úgy tudom ha a nem várt napján nem jön meg az a 4. Terhességi hét, tehát 3. Hét amit írtál pont jó. Teszt mivel nem mutatja ki a nem várt előtt ezért felesleges lenne. Viszont a hormonok már dolgozhatnak amik rosszullétet okoznak
2018. ápr. 3. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:
34%

A terhességi tünetek a beágyazódás után kezdődnek..

A beágyazódás a következő nem várt mensi kezdete körül megy végbe.Szóval onnantól számítva MÉG HETEK telnek el,mire a hányinger veszi át a főszerepet.De beágyazódáskor vagy közvetlen előtte,utána 1 nappal,még nincsenek tünetek,nem hogy 5 nappal mensi előtt..Ilyenkor még pozitív teszt sincs.

Jobb is ha csak sugdolózol, hangosan ne is mondjál hülyeséget..

2018. ápr. 3. 17:31
 8/10 anonim ***** válasza:

7-12 nap a beágyazódás.

De ez nem változtat azon, hogy a terhesség 3. hete, amit te írtál, az a mensi előtt van, ugyanis a terhességi heteket nem a megtermékenyítéstől számolják, hanem az utolsó menzesztől. Amikor meg kéne jönnie, akkor már 4 hetes terhes az ember...

2018. ápr. 3. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen,de te még a nem várt előtt 5 nappal vagy.25-e körül lehetett csak peteérésed,vagyis akkor jöhetett össze a baba(ha egyáltalán összejött).

A beágyazódás 9-10 napig tart minimum,nem 7 napig.

Az első pár napban a petesejt vagyis a zigóta vándorol a méhbe vezető úton,és csak utána történik meg a beágyzódás,ami szintén napokig eltart.A beágyazódástól kezdve kezdi termelni a HCG-t a szervezet és onnantól kezdve mutat pozitívat a teszt is.

Igazad van,a hormonok dolgoznak egyfolytában,ezt senki nem vitatja.Menstruációkor is ,meg állandóan,csak a te esetedben még nem a HCG hormon.

Egyébként egy nagyon érzékeny teszttel már próbálkozhatsz.

2018. ápr. 3. 17:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem az érdekel minek kell lennie. Ugyanis nem tudni mikor volt peteérésem, így felesleges számolgatnotok a napokat. Arra voltam kíváncsi,hogy valaki volt e így? Pl. A barátnöm ciklus 4 napján fogant a babája, mivel máskor nem voltak együtt a hónapban. Pedig akkor a nagykönyv szerint nem is lehet. Paff...
2018. ápr. 3. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!